PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Alıntılar)
Kubota m9540 Klima Fan motoru ve Petegi hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="E..38" data-source="post: 1440966" data-attributes="member: 87731"><p>2019 yılı yazlık ekim yapıyoruz işler yetişmiyor diye emanet bi arkadaştan aldım 9540 kullanıyorum .. kullandığım ekipman 22 lik mibzer 13 lük kazayagi sürülmeyen tarla varsa da birincil toprak işleme olarak matris dragon 7 li </p><p>Ben bu aletleri newholland da tumosanda mf 398 de 3085 de valtra 85 de hep kullandım ama kubota sahipleri alınmasın marka kötülemek için söylemiyorum 9540 tan rezil traktore binmedim </p><p>Hani insan sabah işe başlar da ilerleyen saatlerde yoruldukça performansı düşer ya aynı onun gibi ısındıkça çalıştıkça traktör güçten düşüyor..</p><p>Altınızda 90 100 bg değilde 70 75 bg lik traktör var hissiyatı kesinlikle doğru </p><p>90 100 bg lik tüm markalar tarla da "yırtık" olur çekişi hissettirir yani </p><p>Sağlamlık kısmına gelince yerli markalardan daha sorunsuz gibi gözüksede sanayide servislerde bölünmüş ağır arızalı kubotaları artık görür olduk .. zaten emsalleri kadar bi çekişe sahip olsalar arızalar daha fazla olacak ..</p><p>Neyse işler bitti emaneti verdim teşekkür ettim ..</p><p>Nasıl traktör dedi iyi dedim güle güle kullan </p><p>Valla dedi iyi değil sen onun kaç gr ciğeri olduğunu anladın dedi .</p><p>Pompayı 3 kez yaptırdım tarlada zıplıyor diye ön ağırlığın oradan uzattırdım ek ağırlık taktırdım yinede farkı olmadı dedi 3 4 ay sonra sattı hatta 108 likte vardı yeni aldigi onuda sattı massey 5400 serisi aldı </p><p>Kısacası en az 20 25 yılını tarıma vermiş kullanıcılar ve 10 15 kadarda farklı marka model kullananlar iyi bilir kubota Türkiye de tarla hizmet traktörü değildir bana göre..</p><p>Ama çiftlik te yada kısa manevra gerektiren alanlarda yada nakliye işlerinde ( biçer arkasından saman römork cekme) kullanılabilecek traktör gözüyle bakıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="E..38, post: 1440966, member: 87731"] 2019 yılı yazlık ekim yapıyoruz işler yetişmiyor diye emanet bi arkadaştan aldım 9540 kullanıyorum .. kullandığım ekipman 22 lik mibzer 13 lük kazayagi sürülmeyen tarla varsa da birincil toprak işleme olarak matris dragon 7 li Ben bu aletleri newholland da tumosanda mf 398 de 3085 de valtra 85 de hep kullandım ama kubota sahipleri alınmasın marka kötülemek için söylemiyorum 9540 tan rezil traktore binmedim Hani insan sabah işe başlar da ilerleyen saatlerde yoruldukça performansı düşer ya aynı onun gibi ısındıkça çalıştıkça traktör güçten düşüyor.. Altınızda 90 100 bg değilde 70 75 bg lik traktör var hissiyatı kesinlikle doğru 90 100 bg lik tüm markalar tarla da "yırtık" olur çekişi hissettirir yani Sağlamlık kısmına gelince yerli markalardan daha sorunsuz gibi gözüksede sanayide servislerde bölünmüş ağır arızalı kubotaları artık görür olduk .. zaten emsalleri kadar bi çekişe sahip olsalar arızalar daha fazla olacak .. Neyse işler bitti emaneti verdim teşekkür ettim .. Nasıl traktör dedi iyi dedim güle güle kullan Valla dedi iyi değil sen onun kaç gr ciğeri olduğunu anladın dedi . Pompayı 3 kez yaptırdım tarlada zıplıyor diye ön ağırlığın oradan uzattırdım ek ağırlık taktırdım yinede farkı olmadı dedi 3 4 ay sonra sattı hatta 108 likte vardı yeni aldigi onuda sattı massey 5400 serisi aldı Kısacası en az 20 25 yılını tarıma vermiş kullanıcılar ve 10 15 kadarda farklı marka model kullananlar iyi bilir kubota Türkiye de tarla hizmet traktörü değildir bana göre.. Ama çiftlik te yada kısa manevra gerektiren alanlarda yada nakliye işlerinde ( biçer arkasından saman römork cekme) kullanılabilecek traktör gözüyle bakıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Alıntılar)
Kubota m9540 Klima Fan motoru ve Petegi hk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt