PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota m8540 -m9540 hassasiyet arka mesnet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adurak59" data-source="post: 1445159" data-attributes="member: 77588"><p>2020 model 9540 hilo'da ilk günden beri bu şikayetimiz vardı. Defalarca servis geldi gitti, istanbuldan geldiler tarlada ayarladılar, adamlar gitti ayar da gitti. En sonunda bu yay sistemine geçmek için Tekirdağ'dan Adana servisi Bayram Ataman beye gittim. Son şans olarak bunu denedik. Resimdeki gibi yeni semeri ve yayı aldım. Yeni mesnet eskisine göre 1,5 katı daha kalın. İşi yapan, baskıyı aktarmaya yarayan yay. Sadece 9540'larda değil M5-112'lere de çok takıyormuş. Kullanan başkalarıyla da görüştüm traktörün son halinden memnunlar. Allah razı olsun eğer çalışmasaydı satmaya karar vermiştik. Memnun kalmayanlara mesneti geri vererek para iade garantisi veriyor. Ben şubat başında 5000 tl'ye aldım. Mesnetin orta kol bağlantı deliği de daha kalın olduğu için orta kolumuzu da değiştirdik. Adana servisi Bayram Ataman: 0536 465 9771</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adurak59, post: 1445159, member: 77588"] 2020 model 9540 hilo'da ilk günden beri bu şikayetimiz vardı. Defalarca servis geldi gitti, istanbuldan geldiler tarlada ayarladılar, adamlar gitti ayar da gitti. En sonunda bu yay sistemine geçmek için Tekirdağ'dan Adana servisi Bayram Ataman beye gittim. Son şans olarak bunu denedik. Resimdeki gibi yeni semeri ve yayı aldım. Yeni mesnet eskisine göre 1,5 katı daha kalın. İşi yapan, baskıyı aktarmaya yarayan yay. Sadece 9540'larda değil M5-112'lere de çok takıyormuş. Kullanan başkalarıyla da görüştüm traktörün son halinden memnunlar. Allah razı olsun eğer çalışmasaydı satmaya karar vermiştik. Memnun kalmayanlara mesneti geri vererek para iade garantisi veriyor. Ben şubat başında 5000 tl'ye aldım. Mesnetin orta kol bağlantı deliği de daha kalın olduğu için orta kolumuzu da değiştirdik. Adana servisi Bayram Ataman: 0536 465 9771 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota m8540 -m9540 hassasiyet arka mesnet
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt