selam trakkulubün değerli üyeleri size başımdan geçenleri anlatınca bana hak vereceğinizi düşünüyorum ben kubota marka 7040 modelinde bir traktör aldım vede çok araştırdım ve hoşuma gitt. aldıkdan sonra yakıtından şikayet etmişdim fakat zamanla düzelir dendi traktör 109 satte iken arıza yaptı ve kaza yapmaktan kılpayı kurtuldum neyse servis geldi sağına baktı soluna baktı yağını boşalttı tekrar süzerek koydu falan şimdi bi dene dedi 200 metre sonra yine arızalandı ne debriyaj nede fren hepsi boşaldı. usta bunun servise alalım dediler aldılar sağ taraf daki balatanın yandığını söylediler balatayı değiştirdiler.bir zaman sonra traktör frene bastımı çekme yapıyodu servisi aradım dedim traktör çekiyo bu seferde soldaki balata yanmış onuda değiştirdiler.traktör yoluna girdi.traktör 300 saatte yine çekmeye başladı servisi aradım traktörün buraya gelmesi gerektiğini söylediler aradan 1 ay sonra gelip aldıllar yine sağ tarafdaki balatanın yandığını söylediler.ben nedeni sorduğumda hiç bişey gözükmüyo dediler.sonra tuttu usta sen tek fren yapmışsın diye iftira attı böyle bişey olmadığını söylememe rağmen balatayı garantiye sokamayacaklarını söylediler ve 2100 lira borç çıkardılar.bora beylede konuştum ilkini değiştirdiklerini bu sefer değiştiremeyeceklerini söylediler.fakat benim ödediğim yağ ve filitre paralarını hiç düşünen yok ve bu yüzden çok sıkıntı çekdim.simdi size soruyorum hata bendemi bana bu traktörü satan ve traktörünün arkasında durmayan firmadamı.isteyene daha da ayrıntı veririm.tel numaramıda yazıyorum 05353709015..