PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafabalkes" data-source="post: 1153235" data-attributes="member: 77335"><p>Yani allaha şükür bence gayet iyi kazanıyoruz insan azmedip çalışırsa gayette para kazanır ama yeri kıraç sa birde buğday arpa ekerse 1000 dönüm ekse ne olu onbin dönüm ekse ne olur </p><p>8 dönüm yerden 1 ton nohut çıktı 11-12 milyar o kadar da fasülye var o iki katına yakın oluyor nohutun az da susam var 4-5 dönüm sırf bu kadarından 3 yıldır 30.000 den aşağı net kârı hiç görmedim ve bunları sadece ben yaptım ve arada annem yardım etti işçi filan yok( nohut,susam,fasulye el ile yolunuyor*) yani yatana ekmek hiçbiryerde yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafabalkes, post: 1153235, member: 77335"] Yani allaha şükür bence gayet iyi kazanıyoruz insan azmedip çalışırsa gayette para kazanır ama yeri kıraç sa birde buğday arpa ekerse 1000 dönüm ekse ne olu onbin dönüm ekse ne olur 8 dönüm yerden 1 ton nohut çıktı 11-12 milyar o kadar da fasülye var o iki katına yakın oluyor nohutun az da susam var 4-5 dönüm sırf bu kadarından 3 yıldır 30.000 den aşağı net kârı hiç görmedim ve bunları sadece ben yaptım ve arada annem yardım etti işçi filan yok( nohut,susam,fasulye el ile yolunuyor*) yani yatana ekmek hiçbiryerde yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt