PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kartalcalı" data-source="post: 1153157" data-attributes="member: 76355"><p>Gardas parayi tarlaya gommeyin hazir parayi tarlaya gomup toplamaya ugrasmayin sehirden gelince bende zor gunler geçirdim sehirde kapimda 22 arabam vardi babam ahir yapinca 65 hayvan vardi arabalari satti koye geldim hayvanciliktan anlamiyoruz 8 hayvana düştü dibin dibini yasadim ama her zaman Allaha sukrettim hic isyan etmedim vardir bi bildiği dedim sehirde bi alismislik var simdi koydesin bitmissin yapacak bisey yok elime degneyi aldim cobanlik yaptim 4 5 sene kendim yaydim Rabbime hamdu senalar olsun duzelttim yani demem oki tarlaya parayi gomupde toplamaya calismayin hayvancilik yapin koyde duruyorsan inekcilik yapin yavrusunu satin benm ineklerim sutu10 litreye geçmez ama 4. Aydan 11. Aya kadar disarda yalirir evde bir avuc yemez 11 . Aydan 4. Aya kadar kisin yer oda ne verirsen yer yavru sana otomatik bedava kar kaliyor o sekilde yapin 12 ay yem yedirmeyle yine hayvancılıkta kar olmaz anca hamalligini yaparsin bu sekilde olursa kazanirsin yoksa tarlalarda sürün dur</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kartalcalı, post: 1153157, member: 76355"] Gardas parayi tarlaya gommeyin hazir parayi tarlaya gomup toplamaya ugrasmayin sehirden gelince bende zor gunler geçirdim sehirde kapimda 22 arabam vardi babam ahir yapinca 65 hayvan vardi arabalari satti koye geldim hayvanciliktan anlamiyoruz 8 hayvana düştü dibin dibini yasadim ama her zaman Allaha sukrettim hic isyan etmedim vardir bi bildiği dedim sehirde bi alismislik var simdi koydesin bitmissin yapacak bisey yok elime degneyi aldim cobanlik yaptim 4 5 sene kendim yaydim Rabbime hamdu senalar olsun duzelttim yani demem oki tarlaya parayi gomupde toplamaya calismayin hayvancilik yapin koyde duruyorsan inekcilik yapin yavrusunu satin benm ineklerim sutu10 litreye geçmez ama 4. Aydan 11. Aya kadar disarda yalirir evde bir avuc yemez 11 . Aydan 4. Aya kadar kisin yer oda ne verirsen yer yavru sana otomatik bedava kar kaliyor o sekilde yapin 12 ay yem yedirmeyle yine hayvancılıkta kar olmaz anca hamalligini yaparsin bu sekilde olursa kazanirsin yoksa tarlalarda sürün dur [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt