PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="musdi60" data-source="post: 1153156" data-attributes="member: 47449"><p>Büyük ciftciysen köy 10 numara ama orta halli veya kücük ciftciysen cırpın dur gecen yok gündüzün yok ben haziran sonu gibi başlayıp agustos 10 una kadar gündüz hariç geceleri bile tarlalardaydım toplasan 10 gün gece eve geldim mısır cicek su işleri tarlalar hep parca su sıkıntısı cok her gece isyan bide ürün para yapmayınca 11.ayin 30 unda borcları nasıl ödersen öde buğdayı bekledik hüsrana uğradık sırık domatesi şuan topluyoruz 35 krus borcunu ödemeyecek sezon sonu hastalık ayrı bi dert 1 parca cekirdek var ne kadar verir ALLAH bilir zaten yandı umudumuz sadece mısıra kaldı onunda gidişatı iyi değil diyorlar nasıl ödenecek borc şuan hiç bilmiyorum 3,4 baş hayvanım var ödemez ama verdiğim açığı onları satacam gerisine allah kerim ben ömrümde bu yılki gibi hiç sıkıntı cekmedim 31 yasındayım, bu arada bağkur borcum 15 bin tl olmuş hastalanmamak için elimden geleni yapıyorum .. Tabi şehirde asgari ücrete calışmakta kolay değil oda cok zor.. Velhasıl kelam kücük orta halli ciftci bitmek üzere</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="musdi60, post: 1153156, member: 47449"] Büyük ciftciysen köy 10 numara ama orta halli veya kücük ciftciysen cırpın dur gecen yok gündüzün yok ben haziran sonu gibi başlayıp agustos 10 una kadar gündüz hariç geceleri bile tarlalardaydım toplasan 10 gün gece eve geldim mısır cicek su işleri tarlalar hep parca su sıkıntısı cok her gece isyan bide ürün para yapmayınca 11.ayin 30 unda borcları nasıl ödersen öde buğdayı bekledik hüsrana uğradık sırık domatesi şuan topluyoruz 35 krus borcunu ödemeyecek sezon sonu hastalık ayrı bi dert 1 parca cekirdek var ne kadar verir ALLAH bilir zaten yandı umudumuz sadece mısıra kaldı onunda gidişatı iyi değil diyorlar nasıl ödenecek borc şuan hiç bilmiyorum 3,4 baş hayvanım var ödemez ama verdiğim açığı onları satacam gerisine allah kerim ben ömrümde bu yılki gibi hiç sıkıntı cekmedim 31 yasındayım, bu arada bağkur borcum 15 bin tl olmuş hastalanmamak için elimden geleni yapıyorum .. Tabi şehirde asgari ücrete calışmakta kolay değil oda cok zor.. Velhasıl kelam kücük orta halli ciftci bitmek üzere [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt