PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ertuğrul -25" data-source="post: 1105275" data-attributes="member: 75034"><p>İsmail abi Yaşar abi Serdar kardeşim kesinlikle katılıyorum sizlere eğer biz kendi mesleğimizi seversek severek yaparsak bizimle olmak isteyenlerde sevecektir </p><p>Benim ailem şehirde oturuyor ben köyde oturuyorum ben fakülteye giderken 80 tane hayvanada tek başıma bakıyordum sabah 5 te kalkarım işimi halleder okuluma giderim saat 3te gelir tekrar bakarım saat 9 a kadar hiç kimse beni zorlamadı bu işi yapayım diye hiç kimse istemedi okuyup da köye yerleşeyim iice öle bi düşünce yokdu şuan nişanlıyım yaza düğünüm olacak inşAllah dua edin ben sevdim eşimi oda beni mesleğimi her durumu mu sevdi kabul etti şehirden köye göç başlattım yani Aslı'nda işin sırrı kendi mesleğimize saygı duymamızdan geçiyor tabiki para kazanmakta önemli işini ciddiye alıp profesyonel yapınca kazanıyorsunda ben bahane kabul etmiyorum kusura bakmayın iş yükü bizim tembel insanımızı şehire itiyor asıl mesele burada aksi takdirde benim ne kadar fakültede ünide arkadaşım varsa hepsi köye çifliğe misafirim oldular anlattım geldi gördüler bizde köye dönecez çiftlik kuralım dediler yani Aslı'nda bu işi sevdirmekte bir maharet sen seversen sevdirirsinde benim görüşüm saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ertuğrul -25, post: 1105275, member: 75034"] İsmail abi Yaşar abi Serdar kardeşim kesinlikle katılıyorum sizlere eğer biz kendi mesleğimizi seversek severek yaparsak bizimle olmak isteyenlerde sevecektir Benim ailem şehirde oturuyor ben köyde oturuyorum ben fakülteye giderken 80 tane hayvanada tek başıma bakıyordum sabah 5 te kalkarım işimi halleder okuluma giderim saat 3te gelir tekrar bakarım saat 9 a kadar hiç kimse beni zorlamadı bu işi yapayım diye hiç kimse istemedi okuyup da köye yerleşeyim iice öle bi düşünce yokdu şuan nişanlıyım yaza düğünüm olacak inşAllah dua edin ben sevdim eşimi oda beni mesleğimi her durumu mu sevdi kabul etti şehirden köye göç başlattım yani Aslı'nda işin sırrı kendi mesleğimize saygı duymamızdan geçiyor tabiki para kazanmakta önemli işini ciddiye alıp profesyonel yapınca kazanıyorsunda ben bahane kabul etmiyorum kusura bakmayın iş yükü bizim tembel insanımızı şehire itiyor asıl mesele burada aksi takdirde benim ne kadar fakültede ünide arkadaşım varsa hepsi köye çifliğe misafirim oldular anlattım geldi gördüler bizde köye dönecez çiftlik kuralım dediler yani Aslı'nda bu işi sevdirmekte bir maharet sen seversen sevdirirsinde benim görüşüm saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
KÖYDE HAYAT VARMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt