Konya Tarım fuarı

Konya Tarım fuarına giden arkadaşlar bana göre fuar dışarıdan pahalıydı yaklaşık olarak Konya fuarına açılışindan beri bir kez katılmadım diğer fuarlara katıldım eskiden fuarın alet ekipman alımlarında bi cazibeligi vardı fuar IMG_0641.JPG alımlarda ucuz olurdu şimdiki fuarda sanki fuar masrafını sattıkları ürünlere eklemişler gibi geldi

Cok sacma idi universite kizlarini dooldurmuslar soru soruyorum soruma soruyla karsilik veriyor..
Hic bilgi edinemedim..ve hersey cok pahali 1500 golbasina satilan firfir orda da 1.500 tl idi..
Ve hic normal bir ciftciye gore ekipman yok idi..koca koca aletleri getirmisler..
Kisaca firmalar ciftci icin degil kendi aralarindaki guc gosterilerini sergilemek icin gelmisler...

• Beğen
Tepkiler: Akifİnanç68
Eskiden bı ekipman ihtiyaç im olduğu zaman fuar tarihini bekler piyasadan çok daha uygun alırdım.ekipmanlarimin bir çoğunluğu bu fuardan almıştım ama şu bir kaç senedir.fuar aşırı pahalı .bu senede bı mibzer alayım dedim dün aynı mibzere burda 13000 e veriyorlar fuarda 15500 istemislerdi.ne sorduysam arkami döndüm gittim.bahsettigim mibzeri arkadaşım Ekim ayında 12 500 e aldı.30 lu merdane ye 7 bin dediler. Dün arkadaşım a aldık aynı merdane yıl 5 bine.fiyat farklılıklar i benim gözlemim bunlar. Buyrun siz ne diyorsunuz bu ise