Kompresörle Pulluk yağlama

kolay gelsin.
ben motorlardan değiştiğim yağları.
bir tenekede ateşte belli bir sıcaklığa ulaşıncaya kadar ısıtırım.
sonra boyamada kullanılan küçük rulo ve normal araç fırçasıyla uygulama yaparım.
mesela 35 derecede ısınmış olan yağ çok akışkan ve yapışkan oluyor.
hele burada 6 aylık kış döneminde.
süper bir koruyucu görevi üstleniyor.

kolay gelsin.
ben motorlardan değiştiğim yağları.
bir tenekede ateşte belli bir sıcaklığa ulaşıncaya kadar ısıtırım.
sonra boyamada kullanılan küçük rulo ve normal araç fırçasıyla uygulama yaparım.
mesela 35 derecede ısınmış olan yağ çok akışkan ve yapışkan oluyor.
hele burada 6 aylık kış döneminde.
süper bir koruyucu görevi üstleniyor.
Attığımız yağlarda daha önce yağ değişiminden çıkan yağlar. Daha önce fırçayla yapıyorduk böyle daha çabuk oluyor diye bu şekilde denedik. 👍

Bütün hırdavat satanlarda bulabilirsiniz. Kompresör 500 lt. Daha küçük kompresörle de atabilirsiniz. 100 lt, 200 lt farketmez. Sadece basınç hortumu biraz daha kısa olursa daha iyi basınç verir.
teşekkür ederim dün gece internette arastırdım da hava girişlisini bulamadım Hırdavatlara bakarım
kompresör alacagız ama kaç litre tam bılmıyorum sizin ki bayagı buyukmüş küçük aile işletmesi için sizce kaç litre yeterli olur

teşekkür ederim dün gece internette arastırdım da hava girişlisini bulamadım Hırdavatlara bakarım
kompresör alacagız ama kaç litre tam bılmıyorum sizin ki bayagı buyukmüş küçük aile işletmesi için sizce kaç litre yeterli olur
Fiyatı ortalama 40 50 lira Ekli dosyayı görüntüle 43399
Screenshot_20191218-091533_Samsung%20Internet.jpg

İllaki bulursun. Kompresör un büyük olması daha iyi olur.100 lt lik ya da 200 lt lik kompresör alınabilir. En az 100 lt lik olsun en azından. 👍

Attığımız yağlarda daha önce yağ değişiminden çıkan yağlar. Daha önce fırçayla yapıyorduk böyle daha çabuk oluyor diye bu şekilde denedik. [emoji106]
bu yöntemi mibzerde ve traktörlerde kullanıyorum.
tabancanın deposuna yarım çay bardağı motor yağı gerisini mazotla doldurup karıştırıyorum.
böyle atıyorum.

50 lik aldim ben her işimi fazlasıyla görüyor balya makinasını temizlemek ve havalı gıres pompasını calıştırmak icin aldim 100 lt lik fiyatlar cok yüksek temiz ikinci eli bile 50lik sifırdan pahalı ben cok araştırdım ama temiz bulamadım 100 luk hurdasi bile 1000 lira gibi rakam istiyorlar

Abi 50 lik vardı traktörün arka lastiğe hava basmak için çok bekliyorsun. 500 lük ikinci el sanayi elektrikli geçen sene 1300 TL ye aldım. Sanayi malzemeleri satan insanları bulursan çok uyguna bulabilirsin. İnternetten araştırırsan biraz daha pahalı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci32