PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kızgınlık takibi için Pedometre tavsiye edermisiniz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1439848" data-attributes="member: 25443"><p>Boğa doğası gereği hele birde profesyonel olunca gerçekten kızgınlık göstermeyen hayvan ile ilgilenmiyor</p><p>İneğin zaten kızgınlığı 24 saat civarı sürer</p><p>İneğin atlaması değilde üzerine hayvan atlayınca durması en buyuk kızgınlık belirtisidir </p><p>Boğada bu süre içinde bir kac defa tohumlama yapar boganin tohumladi gi inegin kuyruğu havada olur ve tarihi not alınır</p><p>Zaten tutmassa 20 gun sonra tekrar kızgınlık gösterir inek </p><p>Bizde tohumlama yaparken sabah kızgınlık gördüğümüz ineği akşama akşam kızgınlık gördüğümüzu sabah tohumluyorduk</p><p>Neyse kolay gelsin size benim bilgiler biraz eskidi bu konuda bahsettiğin aleti hiç görmedim ben</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1439848, member: 25443"] Boğa doğası gereği hele birde profesyonel olunca gerçekten kızgınlık göstermeyen hayvan ile ilgilenmiyor İneğin zaten kızgınlığı 24 saat civarı sürer İneğin atlaması değilde üzerine hayvan atlayınca durması en buyuk kızgınlık belirtisidir Boğada bu süre içinde bir kac defa tohumlama yapar boganin tohumladi gi inegin kuyruğu havada olur ve tarihi not alınır Zaten tutmassa 20 gun sonra tekrar kızgınlık gösterir inek Bizde tohumlama yaparken sabah kızgınlık gördüğümüz ineği akşama akşam kızgınlık gördüğümüzu sabah tohumluyorduk Neyse kolay gelsin size benim bilgiler biraz eskidi bu konuda bahsettiğin aleti hiç görmedim ben [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kızgınlık takibi için Pedometre tavsiye edermisiniz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt