Kıvırcıkların gelişimi güzel 2 çeşit capira ve martima var 65 bin adet 3 parti ekildi 3 farklın zamanda fideler geldi daha satış yok müşteri bekliyoruz.
Abi marullarda bi sıkıntı yok Allaha çok şükür Abi mantari hastalık felan yok çökmede yok spring yaptik onun etkisi çok oldu bi kere gubrelemd yapıldı oda azot agırlıklı olması lazımkerem maşallah marullar çok güzel olmuş kalsiyum nitrat ve biraz da olsa potasyum ver daha iyi kıvırcık olur ve sertleşir verdin mi bilmiyorum ama
Sağolasın Abi tesekkur ettim bekliyoruz gelen giden yok dahaRabbim bol müşteri ve hayırlı kazanç versin
Abi marullarda bi sıkıntı yok Allaha çok şükür Abi mantari hastalık felan yok çökmede yok spring yaptik onun etkisi çok oldu bi kere gubrelemd yapıldı oda azot agırlıklı olması lazım
Sağolasın Abi teşekkür ettimanladım kardeşim allah bol bereketli etsin inşallah
Sağol Abi tesekkur ederimKerem bereketli olsun.
Abi damlaticı aralikları 17 cm kıvırcık 35 40 cm kadar çap yapabiliyor dar olursa olmaz Abi 1 dikip 1 atlanir dikim sekli oyle dir bazen o aralik bile sık geliyorKerem marullar damlama hortumuna göre aynı aralıkta dikilmiş, aslında aralarda yer varmış. aralara birer tane daha dikilse 130 000 adet olacakmış. Eğer çift hortum çekilise (birinin delikleri ortaya gelecek şekilde) daha sık dikim mümkün.
Ekli dosyayı görüntüle 16048
Kıvırcıkların arası 35 cm ama AbiBen normal 50 cm gibi gördüm fotoğraftan, 17 cm ise yeterli tabiki.
Abi şuan piyasa hakkında bilgim yok ama gecen sene 0.80 kuruşa tanesini satmıştık aracıda fazla bişey yiyemiyor marketçi ve pazarcılar fiyatları şişiriyor.kerem eline sağlık çok güzel paylaşım..
şuan marul bize buraya gelene kadar 2.5 tl oluyor..
Aracıları Allah iyi etsinmi diyim ne diyim
Eyvallah Abi teşekkür ettim.bereketli olsun Kerem