PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
kırşehirde buğdayların son durumu???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 846733" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: kırşehirde buğdayların son durumu???</strong></p><p></p><p></p><p>Ben nevşehirli olsamda ,köyüm kırşehire 60 km yozgata 80 km nevşehire 125 km .köyüm ve cevre köylerde şuan için ekinlerde yanma gibi durum yok şükür.ama öyle aham şaham dört dörtlük ekinde cok az.yani mevsim yurt geneli kurak geçtiği gibi ,yapılan işçilikde cok büyük etken oldu bu konuda.</p><p>benim köyüm eski adı sadin yeni adı özce.arazilerimizin bir kısmı kırşehir -boztepe tiğemle sınır. sulama yok kuru tarım nadas uygulamalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 846733, member: 35264"] [b]Ynt: kırşehirde buğdayların son durumu???[/b] Ben nevşehirli olsamda ,köyüm kırşehire 60 km yozgata 80 km nevşehire 125 km .köyüm ve cevre köylerde şuan için ekinlerde yanma gibi durum yok şükür.ama öyle aham şaham dört dörtlük ekinde cok az.yani mevsim yurt geneli kurak geçtiği gibi ,yapılan işçilikde cok büyük etken oldu bu konuda. benim köyüm eski adı sadin yeni adı özce.arazilerimizin bir kısmı kırşehir -boztepe tiğemle sınır. sulama yok kuru tarım nadas uygulamalı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
kırşehirde buğdayların son durumu???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt