bidon fıyatı nedır bide kaç cc uyguluyorsunuz
Mercimek ve bugdaya uygulama ayrıntılarını paylaşır mısınız? Kaç litre suya kaç lt humik veya dönüme?
Mrb umut bey
Kırıkkale nin neresindensiniz bilgilerimizi paylaşalım benim ismim Fikret karaahmetli köyündenim
Saygılar
her holdere 2 lt holder 25 dönüm atıyor buğdayda da aynı şekilde attım buğdayların fotosunu koyamadım bir kaç gün için de koyarım mercimeğe sonra bidaha uygulayacam nohuta da anı çift uygulama olaca holder 500lt lik..
Bu şekilde mercimekden dönüme ne kadar ürün alıyorsunuzarkadaşlar ben doğancandan 3 bidon humikcan aldın bunları buğdaya mercimeğe uyguladım nohut sırada onada vakti gelince uygulanacak..
bereketli olsun busene bizde mercimek ektik deneme amaclı ot ile mücadele yapiyormusunuz mantar ilacı kulanıyormusunuz konu hakkında bilgileriz icin teşekkür ederim
Umut bey mercimek yeşilmi kırmızımı
Buğday uygulamanızdan sonucu paylaşırsanız seviniriz.
Daha önce kullandınız mi uyguladıysaniz mesela mercimekte (kırmızı mi?) Dönme verim ne kadar aldınız?ot ilaci attigim fotada var hektas olan dar yaprakli figeri genis yaprakli ot ilaci bayern cheling muadili ayrica mikro elemenlet map ve humikcan hepsi bir arada kullanildi ikinci potasyum ve humikcan seklinde olacak
Senesi bol olsun Şadi bey.
Uygulama az olmuş sanki,2 lt 25 dönüme.
Ben buğdaylara 300-400 gr gelecek şekilde uyguladım ,yani 1000 m2 yere 300-400 gram gelecek bicimde.
Senin yazdıgın şekilde cok az olmuş
Bu şekilde mercimekden dönüme ne kadar ürün alıyorsunuz