PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Kiralık tarla ile çiftçilik yapmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1464965" data-attributes="member: 95971"><p>Nesillerdir bu işleri yapıp,</p><p>Tarlası, ekipmanı, iş gücü olan işletmeler para kazanamıyor</p><p>İşçiliği dışarıya yaptırıp para kazanamazsınız</p><p></p><p>Bir yılı heba edip cebinize 30 40 bin koymayı kazançtan sayıyorsanız bi şansınızı deneyin, yeteri kadar ciddiyetle bu işi yaparsanız kazanacağınız budur.</p><p>Ancak ölçek büyüyüp de 100, 200, 300 dekar yer kiralayım senede 300 400 bin kazanayım derseniz kesinlikle başarısız olursunuz.ölçek büyüdüğünde işi çevirmeye harcadığınız sermaye buhar olup gider.çiftçiliği bilmeyen birinin bu işten zarar etmeden çıkmasını imkansız görüyorum.</p><p></p><p>Ne yapabilirim diyorsanız bence eylemsizliği tercih edin.</p><p>Geçen sağlık memuru bi arkadaş akşamları tavuk pilav tezgahı açmaya başladı.ille de vaktim dolsun diyorsanız bu tarz daha gerçekçi denemeler tavsiye ederim</p><p>Bir yandan memuriyet bir yandan köy hayatı sizin için kumar olmaktan ileri gidemez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1464965, member: 95971"] Nesillerdir bu işleri yapıp, Tarlası, ekipmanı, iş gücü olan işletmeler para kazanamıyor İşçiliği dışarıya yaptırıp para kazanamazsınız Bir yılı heba edip cebinize 30 40 bin koymayı kazançtan sayıyorsanız bi şansınızı deneyin, yeteri kadar ciddiyetle bu işi yaparsanız kazanacağınız budur. Ancak ölçek büyüyüp de 100, 200, 300 dekar yer kiralayım senede 300 400 bin kazanayım derseniz kesinlikle başarısız olursunuz.ölçek büyüdüğünde işi çevirmeye harcadığınız sermaye buhar olup gider.çiftçiliği bilmeyen birinin bu işten zarar etmeden çıkmasını imkansız görüyorum. Ne yapabilirim diyorsanız bence eylemsizliği tercih edin. Geçen sağlık memuru bi arkadaş akşamları tavuk pilav tezgahı açmaya başladı.ille de vaktim dolsun diyorsanız bu tarz daha gerçekçi denemeler tavsiye ederim Bir yandan memuriyet bir yandan köy hayatı sizin için kumar olmaktan ileri gidemez [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Kiralık tarla ile çiftçilik yapmak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt