Tutmaz bu traktör 5-6 ay önce Türkiyeye tekrar giriş yaptı ama ne teknik bir bilgi ne fiyat vs bişey bilen yok, bir kaç tanıtım videosu izledim onların altına yorum yapanlar olmuş onlarada artık satıcımıdır yetkilimidir kim ise ters ters cevaplar yazmışlar teknolojisi yüksek gibi ama tutmaz.Kioti TR Web sitesi bile yok.
ALLAH herkese iş rastligi versin. Türk traktör ün tek tabanca olması kalite fiyat çizgisini olumsuz etkiliyor ama Türkiye de geleceği şüpheli markalar risk.Tutmaz bu traktör 5-6 ay önce Türkiyeye tekrar giriş yaptı ama ne teknik bir bilgi ne fiyat vs bişey bilen yok, bir kaç tanıtım videosu izledim onların altına yorum yapanlar olmuş onlarada artık satıcımıdır yetkilimidir kim ise ters ters cevaplar yazmışlar teknolojisi yüksek gibi ama tutmaz.
Yurt dışı fiyatlarına baktık, cep yakar cinsten.Her traktörü utulity sınıf geçiyor ve ön kepçelidir.Tutmaz bu traktör 5-6 ay önce Türkiyeye tekrar giriş yaptı ama ne teknik bir bilgi ne fiyat vs bişey bilen yok, bir kaç tanıtım videosu izledim onların altına yorum yapanlar olmuş onlarada artık satıcımıdır yetkilimidir kim ise ters ters cevaplar yazmışlar teknolojisi yüksek gibi ama tutmaz.