Dernek mağduruyuz hocam. siz de mi ektiniz ?Hayırlı satışlar dernek mağduru musunuz ? Kendinizmi ektiniz ?
Gerçeği yansıtmıyor hocam malesef. Halkımız tadınıda markette ki fiyatınıda beğenmedi diye düşünüyorum bu da beklenen talebi oluşturmadı.Populerdi hani ya bu satiliyordu
Dernek mağduruyuz hocam. siz de mi ektiniz ?
Elimizi tutan bulsak aynen öyle yapcaz hocam. Kaç kilo verim almıştınız dekara5 yıl önce filan ekmistim dernek filan yoktu piyasada altarnatif ürün denemesi olarak ekmistim ilk fiyat verene verin geçin zarardan kar edin ...
Elimizi tutan bulsak aynen öyle yapcaz hocam. Kaç kilo verim almıştınız dekara
Hayırlı akşamlar kinoa duruyor mu elinizdeAnkara Bala'dan yazıyorum. Elimde 10 tona yakın çuvallanmis kinoa var. Yakın köyümde tanıdığım birisinde yine 10 tona yakın kinoa mevcut. Alım yapan firma arıyoruz. Numune gönderebilirim. Herkese hayırlı işler diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 31241Ekli dosyayı görüntüle 31242
1.5 ton kinoa da bende var elimde . dernek mağdurlarındanım.
selamum aleyküm eliniz kino a varmı hala 0554 360 13 61 arayın görüşelimAnkara Bala'dan yazıyorum. Elimde 10 tona yakın çuvallanmis kinoa var. Yakın köyümde tanıdığım birisinde yine 10 tona yakın kinoa mevcut. Alım yapan firma arıyoruz. Numune gönderebilirim. Herkese hayırlı işler diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 31241Ekli dosyayı görüntüle 31242
selamum aleyküm eliniz kino a varmı hala 0554 360 13 61 arayın görüşelimAnkara Bala'dan yazıyorum. Elimde 10 tona yakın çuvallanmis kinoa var. Yakın köyümde tanıdığım birisinde yine 10 tona yakın kinoa mevcut. Alım yapan firma arıyoruz. Numune gönderebilirim. Herkese hayırlı işler diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 31241Ekli dosyayı görüntüle 31242