PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Keşan'da Lavanta Tarlaları Ziyaretçilerini Büyülüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="TrakKulüp Gündem" data-source="post: 1463245" data-attributes="member: 4"><p><h4>[ATTACH=full]81569[/ATTACH]</h4><p>Edirne'nin Keşan ilçesinde yer alan lavanta tarlaları, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen ziyaretçileri ağırlıyor. Bu tarlalar, hem üreticilerin ekonomisine hem de şehrin turizmine katkı sağlıyor. Ziyaretçiler, mor renkli tarlalarda fotoğraf çektirerek güzel anılar biriktiriyor.</p><p></p><p><strong>Lavanta Tarlalarının Ekonomik ve Turistik Katkısı</strong></p><p></p><p>Keşan'da kıraç alanların tarıma kazandırılması amacıyla ekimi yapılan lavanta, hem üreticilerin ekonomisine hem de şehrin turizmine önemli katkılar sağlıyor. Bitkinin çiçek açmasıyla kentteki lavanta tarlalarında eşsiz güzellikler oluşuyor. Fotoğraf stüdyosunu andıran bu mor tarlaları ziyaret edenler, üreticiler tarafından kurulan dekorlarda fotoğraf çektirerek unutulmaz anılar biriktiriyor.</p><p></p><p><strong>Lavanta Üreticisi Durhan Yakın'ın Açıklamaları</strong></p><p></p><p>Lavanta üreticisi Durhan Yakın, tarlayı turizme açmalarının üçüncü yılı olduğunu belirterek, ziyaretçilerin mor tarlalara hayran kaldığını ve memnun kaldıklarını söyledi. Yakın, lavanta ekimine başlamasının hikayesini şu sözlerle anlattı: "Biz başka bir tarlaya fotoğraf çekilmeye gittik. Üretici arkadaşla görüştükten sonra eşimle biz de ekmeye karar verdik. 2020 Aralık ayında lavantanın dikimini gerçekleştirdik. Daha önce biz hem kendimiz hem de çocuğumuz için lavanta yağını kullanıyorduk. Görsel olarak da bizi cezbettiği için bu işe girdik. Bu yıl tarlayı turizme açmamızın 3'üncü yılı. Bu yıl daha fazla görselliğe sahip. Bunun dışında yağı, birçok sektörde kullanılıyor. İlaç sektöründe özellikle kullanılıyor."</p><p></p><p><strong>Turizme Katkı ve Ziyaretçi Memnuniyeti</strong></p><p></p><p>Yakın, mor tarlaların sunduğu görsellik ve atmosferin ziyaretçiler tarafından çok beğenildiğini belirterek, "Morluğu, derinlik algısını, dinlendirici havasını ve atmosferini ziyaretçilerimiz beğeniyorlar. Şu ana kadar hiçbir olumsuz eleştiri almadık. Fotoğraf tutkunu olanlar için burası biçilmiş kaftan. Gelen herkes memnun kalıyor. Ayrıca kendi lavanta yağımızdan ürettiğimiz ürünleri de burada ziyaretçilerimize sunuyoruz. Tatil için İstanbul'dan bölgeye gelen ziyaretçilerimiz çok fazla. Bayram tatilinde ziyaretçi sayısının artacağını tahmin ediyoruz. Herkesi bu görsel şöleni yaşamaya davet ediyoruz" diye konuştu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TrakKulüp Gündem, post: 1463245, member: 4"] [HEADING=3][ATTACH type="full"]81569[/ATTACH][/HEADING] Edirne'nin Keşan ilçesinde yer alan lavanta tarlaları, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen ziyaretçileri ağırlıyor. Bu tarlalar, hem üreticilerin ekonomisine hem de şehrin turizmine katkı sağlıyor. Ziyaretçiler, mor renkli tarlalarda fotoğraf çektirerek güzel anılar biriktiriyor. [B]Lavanta Tarlalarının Ekonomik ve Turistik Katkısı[/B] Keşan'da kıraç alanların tarıma kazandırılması amacıyla ekimi yapılan lavanta, hem üreticilerin ekonomisine hem de şehrin turizmine önemli katkılar sağlıyor. Bitkinin çiçek açmasıyla kentteki lavanta tarlalarında eşsiz güzellikler oluşuyor. Fotoğraf stüdyosunu andıran bu mor tarlaları ziyaret edenler, üreticiler tarafından kurulan dekorlarda fotoğraf çektirerek unutulmaz anılar biriktiriyor. [B]Lavanta Üreticisi Durhan Yakın'ın Açıklamaları[/B] Lavanta üreticisi Durhan Yakın, tarlayı turizme açmalarının üçüncü yılı olduğunu belirterek, ziyaretçilerin mor tarlalara hayran kaldığını ve memnun kaldıklarını söyledi. Yakın, lavanta ekimine başlamasının hikayesini şu sözlerle anlattı: "Biz başka bir tarlaya fotoğraf çekilmeye gittik. Üretici arkadaşla görüştükten sonra eşimle biz de ekmeye karar verdik. 2020 Aralık ayında lavantanın dikimini gerçekleştirdik. Daha önce biz hem kendimiz hem de çocuğumuz için lavanta yağını kullanıyorduk. Görsel olarak da bizi cezbettiği için bu işe girdik. Bu yıl tarlayı turizme açmamızın 3'üncü yılı. Bu yıl daha fazla görselliğe sahip. Bunun dışında yağı, birçok sektörde kullanılıyor. İlaç sektöründe özellikle kullanılıyor." [B]Turizme Katkı ve Ziyaretçi Memnuniyeti[/B] Yakın, mor tarlaların sunduğu görsellik ve atmosferin ziyaretçiler tarafından çok beğenildiğini belirterek, "Morluğu, derinlik algısını, dinlendirici havasını ve atmosferini ziyaretçilerimiz beğeniyorlar. Şu ana kadar hiçbir olumsuz eleştiri almadık. Fotoğraf tutkunu olanlar için burası biçilmiş kaftan. Gelen herkes memnun kalıyor. Ayrıca kendi lavanta yağımızdan ürettiğimiz ürünleri de burada ziyaretçilerimize sunuyoruz. Tatil için İstanbul'dan bölgeye gelen ziyaretçilerimiz çok fazla. Bayram tatilinde ziyaretçi sayısının artacağını tahmin ediyoruz. Herkesi bu görsel şöleni yaşamaya davet ediyoruz" diye konuştu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Keşan'da Lavanta Tarlaları Ziyaretçilerini Büyülüyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt