Karpuzda damlama ve malc 150 200 tl ortalama dekaraBende balkabağına böyle bişey düşünmüştüm nasıl dır maliyet vb bilgileri verirmisiniz
Sagol tesekkurlerKolay gelsin Cemal ustam
Sagol tesekkur ederim abi bizim asil isimiz kavun karpuz domates ama son iki sene tarlalari dinlendirdik assa yukari 20 senedir sebze ekilmisti tarlalarCemal sebze isinede gireceksin ? Kolay gelsin
Malç ve damlama. Tek yıllıkmı oluyor damlamayı malçın altına mı seriyonuz tek sıramı seriyorsunKarpuzda damlama ve malc 150 200 tl ortalama dekaraSagol tesekkurlerSagol tesekkur ederim abi bizim asil isimiz kavun karpuz domates ama son iki sene tarlalari dinlendirdik assa yukari 20 senedir sebze ekilmisti tarlalar
Evet malc ve damlama tek yillik her 4 metre ara ile seriyoz damlama malcin altinda makine ikisinde seriyoMalç ve damlama. Tek yıllıkmı oluyor damlamayı malçın altına mı seriyonuz tek sıramı seriyorsun
Tek sıramı damlama seriyorsunuzEvet malc ve damlama tek yillik her 4 metre ara ile seriyoz damlama malcin altinda makine ikisinde seriyo
Yeterli geliyomu bana biraz sıra araları geniş ve tek sıra damlama az gibi geldideEvet yek sira
Normalde 5 metreye dikiyoduk busene 1 mertre daralttik kollari sagli sollu yaydimiz icin iki metre oluyo siralar yeterli geliyo tek damlamaYeterli geliyomu bana biraz sıra araları geniş ve tek sıra damlama az gibi geldide
Sagolasin tesekkur eserimkolay gelsin abi
Anladım sağolasınNormalde 5 metreye dikiyoduk busene 1 mertre daralttik kollari sagli sollu yaydimiz icin iki metre oluyo siralar yeterli geliyo tek damlamaSagolasin tesekkur eserim
Sagol tesekkur ederimKolay gelsin bereketli olsun
Sagol sefaKolay gelsin abi.
Kavun para ediyo hem masrafsiz ama karpuz ekiyoz işcilik azKavun tercih etmemenizin bir sebebi varmı.Paramı etmiyor kavun
Sagol ufuk yorulduk ya 1 haftadir kosturmaca yarin ana borulari sercem sonra 2 3 gune dikerizKolay gelsin cemal ne yapiyon yoruluyon mu