slajlık mısır, regras, yonca ,arpa bu ürünleri kaç hayvana yetecek kadar yetiştirrbiliyorsak o kadar hayvan besleyrbiliriz alma yem ile hayvancılık yapmak zaten imkansız duruma geldi.Bu bakan hayvancılığı tam bitirmeye yemin etmiş heralde saman 65 kuruş yem 55tl bu işin sonu ne olur bilmiyom 27.5 asagi karkas et fiyatı besiciyi bitirir benim görüşüm arkadaşlar..
Bu sene Hayvancilikta yaprak dökümü olacak ,özelliklede besiye yeni baslayanlar ve Kaba yemini üretemeyenlerBen kendim besiciyim ve samanı 55 kuruşa satan yok ankara polatlıda tırmık saman bile 55 kuruşa bulunmuyor. Yerli hayvan alırsan besi yaparsan öyle bir zararki 2 hayvan 1 hayvan oluyor. Geçen sene Ardahan'da besi hayvanının çifti 12 bin lira idi şimdi 15 liradan bahsediyorlar. Üeritim yok yem uçuyor. Fıkıbaba ise günü kurtarmaya çalışıyor. Zannediyorlar ki ital hayvan ve ital et gelirse et ycuzlar. Ancak günü kurtarırlar. Avusturalya yıllık 30 milyon sadece merada yeni hayvan üretiyor. Takibini helikopterler üzerinden yapıp çok ufak maliyet ile dünyaya pazarlıyor. Türkiye gibi ülkelerde satın alarak muazzam para kazandırıyoruz. Aynen devam edelim bakalım masadan kalkan kimleri göreceğiz.