iki gün yoğun kar yağışı beklenior sizce karda gübre atılırmı faydası zararı nedir don zarar verirmi uygulayan varmı kar kapatırsa atayımmı daha önce deneyen uygulayan varmı
Karin üstüne degilde donda atsan olurdu bugün atsaydin guzel olurdu buğdayların son durumu nedirnbirde foto filan varsaiki gün yoğun kar yağışı beklenior sizce karda gübre atılırmı faydası zararı nedir don zarar verirmi uygulayan varmı kar kapatırsa atayımmı daha önce deneyen uygulayan varmı
Karin üstüne degilde donda atsan olurdu bugün atsaydin guzel olurdu buğdayların son durumu nedirnbirde foto filan varsa
Urenin calisma kosullarina bakin 8 derece altinda calismiyor kar kalkinca cok alcak girilmycek yeriniz varsa atin ama tavsiye etmemiki gün yoğun kar yağışı beklenior sizce karda gübre atılırmı faydası zararı nedir don zarar verirmi uygulayan varmı kar kapatırsa atayımmı daha önce deneyen uygulayan varmı
Erken değilmi sen ne tavsiyen olur arkadaşım ben babamın amcamdn yeni devraldım ilk ekimim ilk kendim ektim hevesten aceleci olmayın diyomUrenin calisma kosullarina bakin 8 derece altinda calismiyor kar kalkinca cok alcak girilmycek yeriniz varsa atin ama tavsiye etmem
Atilmasi gerekir erken degil ama attiktan sonraki gunlerde sicaklik yuksek olmali yagis olmali donda calismiyor gubre attim denedimErken değilmi sen ne tavsiyen olur arkadaşım ben babamın amcamdn yeni devraldım ilk ekimim ilk kendim ektim hevesten aceleci olmayın diyom
Yani haklısın birkaç arkadaştan karda attıklarını duymuştum danışayım dedim bide halen taban gübresi sende fayfalanacağını düsünuorumÜrenin bitkinin kullanabileceği vaziyete geçmesi için en iyi koşullarda 15 günlük süre lazım.Hava soğudukça bu süre dahada uzar.Bunları göz önünde bulundurarak uugulama yapın.Yağışın olmadığı durumlarda gübrenin erimeyip denitrifikasyona uğrayacağınıda unutmayın.
Donda attim ustune kar yağdı gübre eridi sonraki gunler havalar 16 17 derece oldu 13 14 günAtilmasi gerekir erken degil ama attiktan sonraki gunlerde sicaklik yuksek olmali yagis olmali donda calismiyor gubre attim denedim
Tamam çok teşekkür ederim hava durumuna göre ay sonunu bekliycez 3 gün kar haftaboyu dön gözükuorAtilmasi gerekir erken degil ama attiktan sonraki gunlerde sicaklik yuksek olmali yagis olmali donda calismiyor gubre attim denedim
15 kilo attim ben ama 20 gun oldu havalar iyiydiAtilmasi gerekir erken degil ama attiktan sonraki gunlerde sicaklik yuksek olmali yagis olmali donda calismiyor gubre attim denedim
Hava durumunu takip edin yagis onunde atin sonrasida onemli yagistan sonra 1 hafta sicak giderse gubre alimi kolaylasir daha guzel olurTamam çok teşekkür ederim hava durumuna göre ay sonunu bekliycez 3 gün kar haftaboyu dön gözükuor
Teşekkür ederim15 kilo attim ben ama 20 gun oldu havalar iyiydi
Hava durumunu takip edin yagis onunde atin sonrasida onemli yagistan sonra 1 hafta sicak giderse gubre alimi kolaylasir daha guzel olur
Yani haklısın birkaç arkadaştan karda attıklarını duymuştum danışayım dedim bide halen taban gübresi sende fayfalanacağını düsünuorum
Teşekkür ederimKardeşlenme başlangıcında üst gübrelemeyi yapman gerekir.Buğday 4. Yaprağı çıkardığında kardeşlenme başlamış demektir.Yani 4. Yaprak 1. kardeş demektir.
Kardeşlenme başlangıcında üst gübrelemeyi yapman gerekir.Buğday 4. Yaprağı çıkardığında kardeşlenme başlamış demektir.Yani 4. Yaprak 1. kardeş demektir.
Arpada da mı durum aynı?Kardeşlenme başlangıcında üst gübrelemeyi yapman gerekir.Buğday 4. Yaprağı çıkardığında kardeşlenme başlamış demektir.Yani 4. Yaprak 1. kardeş demektir.
tek gübreleme için 4. yaprak değilde kardeşlenme ortası yapsaydın daha faydalı olurdu 6 yaprak filanda yapsan daha iyi olurdu tek gübreleme yapıcaksan