Biri kaliteliSizce kubota 135 likmi almalıyım yoksa new holland tr120 likmi almalıyım
Ama yakıttanda tasarruf ve gözüm arkadada kalmıycak bi traktöre ihtiyacım varBiri kaliteli
Birinin ikinci eli
Her işte pulluk ve çifliğimde ineklere koşturcağımBence TR6.130 alın, tork yüzdesi de torku da gayet iyi. Eğer bütçeniz uygun ise TR6.135 de alabilirsiniz, 6 silindirli.
Alacağınız traktörü hangi işler için kullanacaksınız? Yapacağı en ağır iş ne olacak?
New holland tr120 dönümde 2 litre yakıyor diolar buda benim gözümü korkuttuBence TR6.130 alın, tork yüzdesi de torku da gayet iyi. Eğer bütçeniz uygun ise TR6.135 de alabilirsiniz, 6 silindirli.
Alacağınız traktörü hangi işler için kullanacaksınız? Yapacağı en ağır iş ne olacak?
TeşekkürlerTr120 al kardeşim kubota sıkıntılı tork yok çekiş yok yakıt çok
Mevcut tork grafiği, 1000-1500 devir arası yükselmesi gerekirken 1000-2000 devir arası yükselen nitelik taşıyor.Tr120 al kardeşim kubota sıkıntılı tork yok çekiş yok yakıt çok
135 LİK 5 sefer ile senden daha az mı yakıyorArkadaş 135 beygir traktör soruyorsun 2 lt yakıt gözüne çok geliyor bizim ilçe köye 17 km bende tr6 120 var komşumda mf 135 var benim traktör yolda ondan daha az maliyetle tranfer yapıyorum benim bir seferde 17500 buğday götürüyorum o ise 5 seferde 17500 götürüyor dolayısıyla ne iş yapacaksan traktörünü ona göre seçmelisin belki turu fazla olan traktör çiflikte iyi olur ağır traktör tarlada iyi olur tercih senin ama gerçek şu 100 bg üzeri traktörün az yakmasını bekleme tr6 120 kendi snıfında 10 üzerinden 8 numara
bu da senin düşüncen saygı duyarımArkadaş 135 beygir traktör soruyorsun 2 lt yakıt gözüne çok geliyor bizim ilçe köye 17 km bende tr6 120 var komşumda mf 135 var benim traktör yolda ondan daha az maliyetle tranfer yapıyorum benim bir seferde 17500 buğday götürüyorum o ise 5 seferde 17500 götürüyor dolayısıyla ne iş yapacaksan traktörünü ona göre seçmelisin belki turu fazla olan traktör çiflikte iyi olur ağır traktör tarlada iyi olur tercih senin ama gerçek şu 100 bg üzeri traktörün az yakmasını bekleme tr6 120 kendi snıfında 10 üzerinden 8 numara
o zaman büyük traktör almada yakıt önemli bi faktörmüş benim savunduğumda büyük makinede hedef daha düşük yakıt olmalıBen gidiş geliş 100tl yakıyorum 135 lik 5 seferde 200 tl yakıyor sen yap hesabını hangisi çok yakıyor
Bilgin için teşekkürlero zaman büyük traktör almada yakıt önemli bi faktörmüş benim savunduğumda büyük makinede hedef daha düşük yakıt olmalı