Arabaşı Çorbası güzel oluyor yusuf abi .buyurun beraber içelimkolay gelsin.
bari kesimini göstermeseydin.
canlı halini seviyor insan.
Maşallah maşallah hocam her konuda bilginiz var, bakmadığınız hayvan yapmadığınız iş kalmamış nerdeyse dolu dolu ömür geçiriyorsunuzKolay gelsin.
Ördek ve kaz kışın yağlanır, lezzeti oradan gelir.Tüyünü değiştirmesi gerekir.
Geçmiş yıllarda Pekin ördeği baktık, yumurtaları çift sarılı olur.
Hindi ve bıldırcında yetiştirmiştim, şimdilerde bıraktık.
Etlik kümesten tavuğa özel bakım yaparız.
Mısır,buğday,arpa, ayçiçeği küspesi kırması ile 1 ay kadar yemlenirse lezzeti gelir, ot gibi tatsız et kokusu kaybolur, baharat atılmış gibi eti kokar.
Tavuk eti akşamdan sabaha süte bastırılır, kekik v.s. ile terbiye edilirse güzel sotesi olur.
Kaz eti yahnisi 7 saatte sindirilir, yanına genelde lavaş ekmek tercih edilir.
Tansiyon hastaları yumurta sarısından sonra kaz etine aşırı duyarlıdır, yemeleri tavsiye edilmez.
Uzun süreli sindirimi olan gıdalar midede kan basıncının fazla artmasına sebep olur.
Kan mide bölgesinde toplanır, beyine daha az kan gider, kalp fazla çalışır ve inme, felç olaylarına sebebiyet verebilir.
Binaenaleyh, tadımlık yemekte fayda var.
Köy yerinde meram ettikten sonra çok iş olur.Maşallah maşallah hocam her konuda bilginiz var, bakmadığınız hayvan yapmadığınız iş kalmamış nerdeyse dolu dolu ömür geçiriyorsunuz
Hoca da bilgi gerçekten süper ve kaliteli bilgi kara düzen değilMaşallah maşallah hocam her konuda bilginiz var, bakmadığınız hayvan yapmadığınız iş kalmamış nerdeyse dolu dolu ömür geçiriyorsunuz
Teşekkürler, bunun yanında eti ekmekle yemek sıkıntılı zararlıymış ,arada en az 8 saat olmalıymış.Kolay gelsin.
Ördek ve kaz kışın yağlanır, lezzeti oradan gelir.Tüyünü değiştirmesi gerekir.
Geçmiş yıllarda Pekin ördeği baktık, yumurtaları çift sarılı olur.
Hindi ve bıldırcında yetiştirmiştim, şimdilerde bıraktık.
Etlik kümesten tavuğa özel bakım yaparız.
Mısır,buğday,arpa, ayçiçeği küspesi kırması ile 1 ay kadar yemlenirse lezzeti gelir, ot gibi tatsız et kokusu kaybolur, baharat atılmış gibi eti kokar.
Tavuk eti akşamdan sabaha süte bastırılır, kekik v.s. ile terbiye edilirse güzel sotesi olur.
Kaz eti yahnisi 7 saatte sindirilir, yanına genelde lavaş ekmek tercih edilir.
Tansiyon hastaları yumurta sarısından sonra kaz etine aşırı duyarlıdır, yemeleri tavsiye edilmez.
Uzun süreli sindirimi olan gıdalar midede kan basıncının fazla artmasına sebep olur.
Kan mide bölgesinde toplanır, beyine daha az kan gider, kalp fazla çalışır ve inme, felç olaylarına sebebiyet verebilir.
Binaenaleyh, tadımlık yemekte fayda var.
Mesaj gönderdim. Tel no lazimSayın Maygun10 bu kitaba talibim.
Faydalı bilgiler için teşekkürler