Saydıklarının hepsini yapıyor Gürcan. Geçen yıl kar yağdığında 640 la drift yaptım tek frenle. Video yok maalesef. Dene bence.Bizim trakya da hiç böyle dize kadar kar yağmar hep merak etmişimdir karda motor yuryomu badanaj ediyormu ve frene basinca kayiyor mu hep merak ederim ama test edicek kar yok
Hadi yaa iyice meraklandım ismail abi ufukta kar varmı acaba [emoji2] bi denemeliyim biz normaldede tarlada dar dönüşlerde de tek fren kullaniyoruz karda hiç bişicik olmaz tahminim merakla kar bekliyorum[emoji3] [emoji2]Saydıklarının hepsini yapıyor Gürcan. Geçen yıl kar yağdığında 640 la drift yaptım tek frenle. Video yok maalesef. Dene bence.
Yağ gibi kayıyor Gürcan, bizim merada bir sürü çember çizdim. Yağdığı zaman dene bak.Hadi yaa iyice meraklandım ismail abi ufukta kar varmı acaba [emoji2] bi denemeliyim biz normaldede tarlada dar dönüşlerde de tek fren kullaniyoruz karda hiç bişicik olmaz tahminim merakla kar bekliyorum[emoji3] [emoji2]
Hadi yaa iyice meraklandım ismail abi ufukta kar varmı acaba [emoji2] bi denemeliyim biz normaldede tarlada dar dönüşlerde de tek fren kullaniyoruz karda hiç bişicik olmaz tahminim merakla kar bekliyorum[emoji3] [emoji2]