PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kalite açısından ilk çıkan erkuntlarmi son cikanlarmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1124621" data-attributes="member: 28829"><p>Aynen öyle am usta ucuz diye firmalar artık bir çok ürünlerini hindistan veya iranda yaptırıyor. Erkuntlarında bir serisi hint solis motor olması lazım. Erkuntlarda son zamanlarda yeni seri çıkan traktörlerde arka dağıtması adamın iki kez arkayı yaptırıp artık bıkıp 3ncüye öylece arızalı satması. Sonra benim elbistan servisinde 3 aylık 110 haşmetin şanzumanı dağıtıp servisinde onu kullanıcı hatasına yıkıp 3 bin tl masraf çıkartmasınıda görünce. Galiba erkuntta zf şanzumanı (iddia etmiyorum sadce tahmin zaten yanılıyorsam ercan kardeşim aydınlatır bizi) hindistandamı yaptırıyor düşünceside aklıma gelmiyor değil. </p><p></p><p>Çünki markasında hindistan motoru kullanması o firmayla şanzuman anlaşmasınıda yapmıştır düşüncesi aklıma geliyor. Bu insanlar sonuçta eski traktör kullannan insanlar 480 640 265 135 daha bir sürü marka var bunlarda arka dağıttırmamışda dağ gibi traktöremi arka tağıttıracak. Yani çoğu tecrübeli insanlar. </p><p>Mesela bizim erkunt 80 2013 de pullukla çamura battı uğraşırken difransiyel kilidine basmıştım o da en fazla iki veya üç kez. Traktör takviye l 1 deydi 1ci vitesin sekromencini orada kırmış yaptırana kadar 1nci vitesi kullanamadık 1500 tl yi goç gibi yedi ben difransiyeli kitlesemde 20 25 km hızla viraja girseydim kullanıcı hattası olurdu ama batmış traktör en ağır devirde iki üç kez basmışım bunun kullanıcı hatası nerede . Difransiyel kilidine basmakmı kullanıcı hatası yani hiç kullanmayacakmıyız. Eskide n 135 liği ne çamurlarda uğraşır çıkartırdık patinaj kilidinde ayağımız kalkmazdı 480 likiğimiz yine hatta 480 le 2010 da tıprak çok kuruydu ağustos ayında 55 dekar tarlayı tamamen difransiyel kilidine basark sürdüm öyle ben arka dağıtma falan hiç görmedim . Yapan firma hakkıyla yaparsa o özelliği kullanmakla neden kırılsın dağıtsınki adam zaten kullansın diye yapmış o özelliği.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1124621, member: 28829"] Aynen öyle am usta ucuz diye firmalar artık bir çok ürünlerini hindistan veya iranda yaptırıyor. Erkuntlarında bir serisi hint solis motor olması lazım. Erkuntlarda son zamanlarda yeni seri çıkan traktörlerde arka dağıtması adamın iki kez arkayı yaptırıp artık bıkıp 3ncüye öylece arızalı satması. Sonra benim elbistan servisinde 3 aylık 110 haşmetin şanzumanı dağıtıp servisinde onu kullanıcı hatasına yıkıp 3 bin tl masraf çıkartmasınıda görünce. Galiba erkuntta zf şanzumanı (iddia etmiyorum sadce tahmin zaten yanılıyorsam ercan kardeşim aydınlatır bizi) hindistandamı yaptırıyor düşünceside aklıma gelmiyor değil. Çünki markasında hindistan motoru kullanması o firmayla şanzuman anlaşmasınıda yapmıştır düşüncesi aklıma geliyor. Bu insanlar sonuçta eski traktör kullannan insanlar 480 640 265 135 daha bir sürü marka var bunlarda arka dağıttırmamışda dağ gibi traktöremi arka tağıttıracak. Yani çoğu tecrübeli insanlar. Mesela bizim erkunt 80 2013 de pullukla çamura battı uğraşırken difransiyel kilidine basmıştım o da en fazla iki veya üç kez. Traktör takviye l 1 deydi 1ci vitesin sekromencini orada kırmış yaptırana kadar 1nci vitesi kullanamadık 1500 tl yi goç gibi yedi ben difransiyeli kitlesemde 20 25 km hızla viraja girseydim kullanıcı hattası olurdu ama batmış traktör en ağır devirde iki üç kez basmışım bunun kullanıcı hatası nerede . Difransiyel kilidine basmakmı kullanıcı hatası yani hiç kullanmayacakmıyız. Eskide n 135 liği ne çamurlarda uğraşır çıkartırdık patinaj kilidinde ayağımız kalkmazdı 480 likiğimiz yine hatta 480 le 2010 da tıprak çok kuruydu ağustos ayında 55 dekar tarlayı tamamen difransiyel kilidine basark sürdüm öyle ben arka dağıtma falan hiç görmedim . Yapan firma hakkıyla yaparsa o özelliği kullanmakla neden kırılsın dağıtsınki adam zaten kullansın diye yapmış o özelliği. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kalite açısından ilk çıkan erkuntlarmi son cikanlarmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt