PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
k humat gübretaş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet-42" data-source="post: 1344090" data-attributes="member: 74007"><p>Dekara en az 1 kg humat atmanız lazım benim görüşüm.</p><p>Granül hümik asit asidin genel olarak 2 çeşidi var diyebiliriz.Madenden çıkarılmış sadece fiziksel işlem görmüş(bu ürün salınımı düşüktür ani etkili değilidr).Diğer ürün ise genelde ithal edilen hızlı salınan firmaya göre içinde çinko gibi minarel madde ilave aminoasit hatta deniz yosunu bile olabilen ürünlerdir.Tabi aktif maddelerini etikette bulmak zordur.Sadece organik madde amonyum azotu nem pH gibi değerleri bulursunuz ithal olduğu için gerçek içeriğini bayi bile bilmiyor olabilir.Bu ürün grubu piyasada yaygınlaştı.Hemen hemen her bayi satışını yapıyor.Birçok marka adı altında satılıyor.20 kg 100 tl arasında satılıyor.Dekara 10 kg kullanım dozu vardır.Karaman güleçler tarımın genel olarak hesaplı sattığını biliyorum.Çok miktarda alacak olursanız nakliye ayarlyabilirler ama buna gerek kalmadan ankarada bulursunuz bence...</p><p>Madenden çıkmış leonarditi sıvıya çevirip çinko sülfat ilavesiyle ekim ve yağış öncesi veya ekimden sonra yağış öncesi toprak yüzeyine uygulamakta fayda sağlar.Tohum kaplamada sıvı solucan gübresini düşünmenizi tavsiye ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet-42, post: 1344090, member: 74007"] Dekara en az 1 kg humat atmanız lazım benim görüşüm. Granül hümik asit asidin genel olarak 2 çeşidi var diyebiliriz.Madenden çıkarılmış sadece fiziksel işlem görmüş(bu ürün salınımı düşüktür ani etkili değilidr).Diğer ürün ise genelde ithal edilen hızlı salınan firmaya göre içinde çinko gibi minarel madde ilave aminoasit hatta deniz yosunu bile olabilen ürünlerdir.Tabi aktif maddelerini etikette bulmak zordur.Sadece organik madde amonyum azotu nem pH gibi değerleri bulursunuz ithal olduğu için gerçek içeriğini bayi bile bilmiyor olabilir.Bu ürün grubu piyasada yaygınlaştı.Hemen hemen her bayi satışını yapıyor.Birçok marka adı altında satılıyor.20 kg 100 tl arasında satılıyor.Dekara 10 kg kullanım dozu vardır.Karaman güleçler tarımın genel olarak hesaplı sattığını biliyorum.Çok miktarda alacak olursanız nakliye ayarlyabilirler ama buna gerek kalmadan ankarada bulursunuz bence... Madenden çıkmış leonarditi sıvıya çevirip çinko sülfat ilavesiyle ekim ve yağış öncesi veya ekimden sonra yağış öncesi toprak yüzeyine uygulamakta fayda sağlar.Tohum kaplamada sıvı solucan gübresini düşünmenizi tavsiye ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
k humat gübretaş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt