PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Jx75e pulluk önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 1453592" data-attributes="member: 35942"><p>Hocam bendede 75e var senin gibi pulluk arayışındayım buğdaylar kalkınca arkadaşın <span style="color: currentcolor">4/12</span> ünlü pullukları taktım takviye 3 1600 gazda çok sert toprak gayet iyi gitti az bir tav olsa 4le gidiyor. Bi tarlayı 3060 ın 4/8 alpler pullukları var onları caseye takıp denedim çok ufak oldu lastikler çok iri çiziye girmiyo yapılan iş işe benzemiyor. Bu traktöre 5 li 10 numara veya 4 <span style="color: currentcolor">lü 12</span> gayet ideal olur. Tavsiyem ünlü veya doğanlar al, alpler 4/8,ünlü <span style="color: currentcolor">4/12</span> kadar yoruyor. Dikkatimi çeken ünlülerin kalkanlarına çok toprak yapışıyor 2-3 sıra gidip kazımak gerekiyor ızgara kulaklı olsa çok iyi olur. Dönerli pulluk bizim bölgede hiç yok bişey diyemem ama kolların kaldırma kapasitesinden korkuyorsan piston ilavesi yapılabilir yeri hazır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 1453592, member: 35942"] Hocam bendede 75e var senin gibi pulluk arayışındayım buğdaylar kalkınca arkadaşın [COLOR=currentcolor]4/12[/COLOR] ünlü pullukları taktım takviye 3 1600 gazda çok sert toprak gayet iyi gitti az bir tav olsa 4le gidiyor. Bi tarlayı 3060 ın 4/8 alpler pullukları var onları caseye takıp denedim çok ufak oldu lastikler çok iri çiziye girmiyo yapılan iş işe benzemiyor. Bu traktöre 5 li 10 numara veya 4 [COLOR=currentcolor]lü 12[/COLOR] gayet ideal olur. Tavsiyem ünlü veya doğanlar al, alpler 4/8,ünlü [COLOR=currentcolor]4/12[/COLOR] kadar yoruyor. Dikkatimi çeken ünlülerin kalkanlarına çok toprak yapışıyor 2-3 sıra gidip kazımak gerekiyor ızgara kulaklı olsa çok iyi olur. Dönerli pulluk bizim bölgede hiç yok bişey diyemem ama kolların kaldırma kapasitesinden korkuyorsan piston ilavesi yapılabilir yeri hazır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Jx75e pulluk önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt