Arkadaslar bu akşam depoyu pompadan doldurdum depoda yok denecek kadar az mazot vardı (mazot ibresi tam dipte) 75 litre aldı kafasina takilan varsa bilgisi olsun
teknik tabloda 90 lt yazıyor ibre sona geldiğinde daha içinde mazot oluyor tamamen boşaltıp öyle denemek lazım
Bu soru benimde kafamı kurcalıyordu geçen servise sordum 84 litre dedi.
Servislerinde bir sey bildigi yok bizim buradaki serviste 90 litre aliyor demisti bana ama almiyor
Servislerinde bir sey bildigi yok bizim buradaki serviste 90 litre aliyor demisti bana ama almiyor
Bendeki 65 bu yıl 38 dönüm tarla sürdüm git gel yol 25 km civarı akşam geldiğimde ibre yeşilin bitip sarının başladığı çizgideydi 1400 devirde yakıt ekonomik oluyor bu ayar iyi o zaman bi hesap yapayım bakalım.
Benim 75 le 4 lu 14 numarayla klima acik 37 donum yer surdum yola ciktigimda lamba yandi benimkide iyi yakti
Sayın ziyaretçi güzel bilgiler.tecrübelerim den biri traktör 2400 d/d dip gaz yapsamda geçmiyor.2 saat durmaksızın yolculuk yaptım römorksuz ekipman sız ve 1400 d/d hiç geçmedim.sakin gaz tepkimeleriyle kullandım inanılmaz derecede az yaktı.20 ila 30 tl arası mazot yaktı gerçekten çok iyi.3 lü 15 NO pulluk trakya toprağında 1.5 ile 2 litre arası yakıyor.aceleniz yok ise 1400 deviri geçmeyin.ayrıca 3 lü 15 NO pulluk trakyada 80-90 hp traktöre kullanılır.
C serisi ağırlık ve motor gücü hariç aynı özellikte tam boğaza kadar dolunca 90 litre galiba. Bi gün mazot azken alttan boşaltıp özellikle ölçecem. Ben dipgaz yapıp gittim yokuş aşağıda olsa 2500 'ü geçmiyor
abı galıba ıbre sıfıra dayandıgında depoda 15 lıtre kalıyorr onun ıcın olcumlerde depo bıttı 90 lıtre yaktı dıye bır ıbare kullanmamız hata olur ama senden boyle bır olcum beklıyoruzz konuya tam kesınık getırelımm traktor yuklu ıken 30 a kadar daynıyor abıı yuke bındıgınde 30 yaptıgında cok hızlı gıdıyor masallah
2700 devir biraz fazla genelde 2200 2400 max. oluyor iyice açmışlar mı ne
Bi tane 75c kullanan depoyu boşaltıp ölçülü doldursun konu kapansın. teknik tabloda 90 lt yazıyor.