PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Jx70c hakkında bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kazmbyr" data-source="post: 1463413" data-attributes="member: 76166"><p>Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum,</p><p>Bayramdan önce aşağıdaki jx70c 2022 model traktörü satın aldık, fakat case serisine birraz yabancıyız. </p><p>1.Bu traktörde yolda giderken bazen el freni lambası ile birlikte bir uyarı lambası yanıp otemeye başlıyor, frene hafif basıp el freni ile uğraşınca duzeliyor.</p><p>2. Sorun traktörün debriyajı çok yukarıda kavrıyor ve freni çok aşağıda tutuyor bunları normal commonrail motor olmayan traktörler gibihalat ayarı yapılınca düzeliyor mu yoksa hiç dokunma mı dersiniz.</p><p>3. Olarak traktör biraz fazla sallanıyor gibi, acaba diyorum lastik basıncı mı yüksek normalde lastik basıncı kaç olmalı yada şu kadar hava baş biz o şekilde kullanıyoruz dediğiniz bir seviye var mı?</p><p>4. Olarak bu traktörlere kasnak takan var mı, biz kasnak takmak istesek nasıl takarız?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kazmbyr, post: 1463413, member: 76166"] Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum, Bayramdan önce aşağıdaki jx70c 2022 model traktörü satın aldık, fakat case serisine birraz yabancıyız. 1.Bu traktörde yolda giderken bazen el freni lambası ile birlikte bir uyarı lambası yanıp otemeye başlıyor, frene hafif basıp el freni ile uğraşınca duzeliyor. 2. Sorun traktörün debriyajı çok yukarıda kavrıyor ve freni çok aşağıda tutuyor bunları normal commonrail motor olmayan traktörler gibihalat ayarı yapılınca düzeliyor mu yoksa hiç dokunma mı dersiniz. 3. Olarak traktör biraz fazla sallanıyor gibi, acaba diyorum lastik basıncı mı yüksek normalde lastik basıncı kaç olmalı yada şu kadar hava baş biz o şekilde kullanıyoruz dediğiniz bir seviye var mı? 4. Olarak bu traktörlere kasnak takan var mı, biz kasnak takmak istesek nasıl takarız? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Jx70c hakkında bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt