Sayın illüzyon arıza lardan bahsedermisiniz?
Maşallah nasıl memnunmusun?
Yakıtı ne kadar ? Bide memnun musunuz bizde de var ama biz hiç memnun değiliz arızası sorunu bitmek bilmedi.
Bu bahsettiklerinin sana ait olan jxc serisinde mi oldu? Yoksa jx serisinde mi?
Orda bi anlam karışması olmuş benim dediklerim JXC de oldu bizde olan JX75C. Çevremizde Jxc de var Jx de var onlarda da baya problem alan oldu. Kubota, Deutz,John Deere gibi motorlara yönelmeye başladı çoğunluk.Blok çatlaması debriyaj bunlar jxc serisinde mi oldu sayın illüzyon?
Bereketli olsun kolay gelsin. Traktörün gidişi iyi tabi toprak faktörüde etkiliyor. Buçuk olsaymış daha rahat gidecekmiş traktör.
Senin traktöründe masallahi var bizim sürülen yer en son 45 gün önce sulandı ama sert kepir toprak ben çok memnunum özellikle yakıtındanmerhabalar bende bir jx75c kullanıcısıyım motorumu alalı 1yıla varmak üzere allaha şükür daha hiçbir arıza yapmadı herşeyde neredeyse sadece 75 c yi kullandım .tabi arıza olayı biraz şans birazda kullanıma bağlı faktörler .dikkat ettiyseniz forumdanda anlaşıldığı gibi türkiyede baya jxc kullanıcısı var genel olarak bakıldığında kullananların yüzde 90 nı memnun.hatta bizim burdaki servis jx lerde sıkıntı çıkıyor ama jxc lerde pek raslanmıyor demişti .asıl konuya gelelim vidyodaki traktörün maşallahı var iyi gidiyor tarla tavlı gibi sanki ..buda benim 75c izlemenizi istedim mayıs ayında sulanmadan sürülen anız tarlası biraz sert... buyrun... https://www.youtube.com/watch?v=FC4BWYZE9ug