JohnDeere Uçuyo

JohnDeere Uçuyo )))

2862583529_4be1fa1825.jpg

2862961680_021678545c.jpg

Ynt: JohnDeere Uçuyo

Valla bu gavuru tebrik etmek istiyorum. Hem tablası üzerindeyken hem arka lastikler kılpayı römorka basarken nasıl cesaret edip yola çıkmış aklım ermiyor. Demek sadece bizim ülkemizde böyle şeyler olmuyor....

alipasalierkan link=topic=8504.msg89397#msg89397 date=1225210011' Alıntı:
Valla bu gavuru tebrik etmek istiyorum. Hem tablası üzerindeyken hem arka lastikler kılpayı römorka basarken nasıl cesaret edip yola çıkmış aklım ermiyor. Demek sadece bizim ülkemizde böyle şeyler olmuyor....
bizde yapan olsa, karşısına polis çıksa bi ton ceza yazar valla..

bu sistemi ipsala ve karpuzlu tarafında yapıldığını duydum.değeri 18 bin ytl imiş..bizde almayı düşünoruz...hatta babaeskide bundan war.lowbet dorsenın küçültülmüş hali...

ne alaka beyler görende newholland sırtına almış gidiyor sanacak o sadece cekiyor yapmayın allah aşkına

sende jd ye laf söyletmiyon be gardaş ne var bu jd de önündeki geyiğinimi seviyorsun anladık arkadas şakasına söylemiş sırtlamıs gidiyo diye