PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere'in Bakımını Kendim Yapmak İstiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="m.yildirim66" data-source="post: 1394291" data-attributes="member: 82501"><p>Öncelikle selamlar. 5093 e ve 5715 John deere traktörüm var ikisinin bakımını da kendim yaptım. Servis plus 50 yağın litresine 40 TL mazot filtresine 350 yağ filtresine 200 TL istedi. </p><p>john deerenin orjinal yağlarını Shell üretiyor. Shell de yağ seçici uygulaması var oraya traktörünün marka modelini girince sana uygun olan yağı veriyor. Premium vestandart tavsiyeler var. Ben shell rimula r4 L 15 40 partiküllü aldım. İki traktörüme de bundan koydum. </p><p>5093 ün hidrolik yağını da değiştirmek istedim, bunun için John deerenin orjinal yağı hy gard, Shell de ki karşılığı ise Spirax S4 TXM 10-30 transmission yağı. Bundan iki kova alıyor. Bunu kullandım.</p><p>Filtre seçimi ise tam bir macera oldu. Piyasada satılan bir çok filtre maalesef sahte. N11 den sipariş ettiklerimi iade ettim. Hidrolik filtresi ise tam bir muamma. Çakma filtreler orjinal diye satılıyor. Her neyse. John derenin hidrolik ve yağ filtrelerini donaldson üretiyor. Ben de gidip donaldson aldım taktım. Gerçekten çok kaliteli ürünler. Yaza doğru da hava filtrelerini değiştireceğim.</p><p>Gelelim grese. Sadece traktörde kullanmak için Shell gadus aldım. Gerçekten o da kaliteli bir gres. Tavsiye ederim. 1 kg alıp bi deneyin</p><p>Böylece bakım tamam oldu. İçime sindi en azından. Servise gidiyorsun varilden çekip koyuyor ne olduğu belli olmayan yağları.</p><p></p><p>tek sıkıntı 5093 ün yağ tapasında çıktı. Kare bir tapa anahtarı olmadan açılmıyor. Onun içinde 19 luk Çelik civatanın ucunu taşlama ile kare yaptım sorun çözüldü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m.yildirim66, post: 1394291, member: 82501"] Öncelikle selamlar. 5093 e ve 5715 John deere traktörüm var ikisinin bakımını da kendim yaptım. Servis plus 50 yağın litresine 40 TL mazot filtresine 350 yağ filtresine 200 TL istedi. john deerenin orjinal yağlarını Shell üretiyor. Shell de yağ seçici uygulaması var oraya traktörünün marka modelini girince sana uygun olan yağı veriyor. Premium vestandart tavsiyeler var. Ben shell rimula r4 L 15 40 partiküllü aldım. İki traktörüme de bundan koydum. 5093 ün hidrolik yağını da değiştirmek istedim, bunun için John deerenin orjinal yağı hy gard, Shell de ki karşılığı ise Spirax S4 TXM 10-30 transmission yağı. Bundan iki kova alıyor. Bunu kullandım. Filtre seçimi ise tam bir macera oldu. Piyasada satılan bir çok filtre maalesef sahte. N11 den sipariş ettiklerimi iade ettim. Hidrolik filtresi ise tam bir muamma. Çakma filtreler orjinal diye satılıyor. Her neyse. John derenin hidrolik ve yağ filtrelerini donaldson üretiyor. Ben de gidip donaldson aldım taktım. Gerçekten çok kaliteli ürünler. Yaza doğru da hava filtrelerini değiştireceğim. Gelelim grese. Sadece traktörde kullanmak için Shell gadus aldım. Gerçekten o da kaliteli bir gres. Tavsiye ederim. 1 kg alıp bi deneyin Böylece bakım tamam oldu. İçime sindi en azından. Servise gidiyorsun varilden çekip koyuyor ne olduğu belli olmayan yağları. tek sıkıntı 5093 ün yağ tapasında çıktı. Kare bir tapa anahtarı olmadan açılmıyor. Onun içinde 19 luk Çelik civatanın ucunu taşlama ile kare yaptım sorun çözüldü. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
John Deere'in Bakımını Kendim Yapmak İstiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt