Arkadaşlar iyi günler john deerenin bu modeli, yani bu kaportaya sahip 5m ya da 5r serileri Türkiye'ye ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı?
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha yenileri çıkıyor
Bunlar Almanya uretimi M serisi ulkemizde satisi yok sadece Avrupa ulkelerinde satılıyor bize Amerika üretimi olan M serisi geliyor.
Ön dingil daha geniş ve tekerler az daha iri, arka çamurluklarda hidrolik konrol (ufak modellerde özellikle)
John Deer kanalına üye olursan gelişmeleri daha rahat görülüyor
5R serisi 2017 yılında geliyor hatta siparişe açıldı 5R
5M serisi ise 5115M modeli makyajlı kasa 2017 yılında Türkiye'de görecez dediler ama 5105-5095-5085M modelleri eski kasa ile gelcekmiş JD Türkiye'nin elinde olanlar bitecekmiş diye duydum..
5105M bence jd ye yakışmıyordu madem klas bi motor markası olmak istiyorsun sınıfı düsürmeyeceksin bence mersedesin A ve B serisini üretmesi gibi jd ninde 100hp üstü R serisi gibi donanımlı üretmesi gerekiyor
Ben marka degeri bakimindan söyledim şimdi adam aliyor 5105M i sonra konusuyor bu motor ön kaldiriyor diye e kardeşim kısa bu motor yada 5083E aliyor şu motora shuttle bile koymamislar diye laf ediyor yada 2000 saatte baskiyi yedi diyor yani millet jd den kalite bekliyor ama ucuz olsun diyor kalite ve ucuzluk bi arada biraz zor oluyorEFakirde jd kullanmak istiyor yakışmasa da sen Alman serisi alabiliyorsun ben Meksika Amerika
Ben marka degeri bakimindan söyledim şimdi adam aliyor 5105M i sonra konusuyor bu motor ön kaldiriyor diye e kardeşim kısa bu motor yada 5083E aliyor şu motora shuttle bile koymamislar diye laf ediyor yada 2000 saatte baskiyi yedi diyor yani millet jd den kalite bekliyor ama ucuz olsun diyor kalite ve ucuzluk bi arada biraz zor oluyor
Allah daha iyisini versin bende isterim jd nin almaninin ucuz olmasini ama malesef olmuyorHaklısın ne kadar ekmek o kadar köfte jd alıyoruz mesela marka olduğu için çok şey bekliyoruz Alman üretimi dışında hepsi alt sınıfa hitap ediyo almandaki özellikler zaten olsa zaten jd almak çok zor orta sınıf bi çiftçi için mesela ben almazdım ama buna şükür
Gelmez bize
5R serisi 2017 yılında geliyor hatta siparişe açıldı 5R
5M serisi ise 5115M modeli makyajlı kasa 2017 yılında Türkiye'de görecez dediler ama 5105-5095-5085M modelleri eski kasa ile gelcekmiş JD Türkiye'nin elinde olanlar bitecekmiş diye duydum..
Facebook'tan mı üye olacağız nereden ve hangi seri altında gelecek Yen'i modeller acaba
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.