PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE STANDI - AGRITECHNICA HANOVER / ALMANYA 2011...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="korku351" data-source="post: 469502" data-attributes="member: 1434"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE STANDI - AGRITECHNICA HANOVER / ALMANYA 2011...!!!</strong></p><p></p><p></p><p>arkadaşım merhaba.</p><p>6020 serisi euro 2, 6030 serisi euro 3, ve 6 R serisi eoru 4 emisyon standartlarına uygun makinelerdir. anlaşılacağı gibi bu bir süreçtir. ülkeler standartlarını belirler, markalar ürünlerini getirirler.</p><p>CVT şanzuman uzun zamandır var John Deere ' da. ancak maliyet olarak çok yüksek farklar yaratıyor. örneğin ülkemizde kutlucan firmasını getirdiği fendlerin vario şanzumanlarının fiyatı hepimiz biliyoruz. bu nedenle; bölge müdürü türk çiftçisi buna hazır değil derken maddi olarak hazır değil demek istemiştir.tabiki hepimiz bi kolu ileri geri hareket ettirebiliriz. </p><p></p><p>ayrıca bu teknolojinin satış sonrası olarak da desteklenmesi gerekir.yani bu şanzumanın yapısını bilen, sorun olduğunda müdahele edebilecek tecrübeye sahip teknisyenler yetiştirmek gerekiyor. sonuçta bu şanzuman özelliği parayla değilmi bende para var, ben bu şanzumanı istiyorum diyebilirsin ancak John Deere gerekli alt yapıyı hazırlamadan getirmez. bu riski almaz. biraz fazla konuşuyorum ama kusura bakmayın. anlatılacak çok şey var aslında.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="korku351, post: 469502, member: 1434"] [b]Ynt: JOHN DEERE STANDI - AGRITECHNICA HANOVER / ALMANYA 2011...!!![/b] arkadaşım merhaba. 6020 serisi euro 2, 6030 serisi euro 3, ve 6 R serisi eoru 4 emisyon standartlarına uygun makinelerdir. anlaşılacağı gibi bu bir süreçtir. ülkeler standartlarını belirler, markalar ürünlerini getirirler. CVT şanzuman uzun zamandır var John Deere ' da. ancak maliyet olarak çok yüksek farklar yaratıyor. örneğin ülkemizde kutlucan firmasını getirdiği fendlerin vario şanzumanlarının fiyatı hepimiz biliyoruz. bu nedenle; bölge müdürü türk çiftçisi buna hazır değil derken maddi olarak hazır değil demek istemiştir.tabiki hepimiz bi kolu ileri geri hareket ettirebiliriz. ayrıca bu teknolojinin satış sonrası olarak da desteklenmesi gerekir.yani bu şanzumanın yapısını bilen, sorun olduğunda müdahele edebilecek tecrübeye sahip teknisyenler yetiştirmek gerekiyor. sonuçta bu şanzuman özelliği parayla değilmi bende para var, ben bu şanzumanı istiyorum diyebilirsin ancak John Deere gerekli alt yapıyı hazırlamadan getirmez. bu riski almaz. biraz fazla konuşuyorum ama kusura bakmayın. anlatılacak çok şey var aslında. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE STANDI - AGRITECHNICA HANOVER / ALMANYA 2011...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt