PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE STANDI - AGRITECHNICA HANOVER / ALMANYA 2011...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="uraltay" data-source="post: 452623" data-attributes="member: 34076"><p><strong>Ynt: JOHN DEERE STANDI - AGRITECHNICA HANOVER / ALMANYA 2011...!!!</strong></p><p></p><p>walla yeni bir jd ci olamdan ziyade fotoğrafçılıkla da ilgilendiğim için keyifle izledim fotoğrafları. teknolojinin girdiği her şey mükemmel. jd nin olduğu kadar diğer markaların da traktörleri çok güzel. özellikle yanına varıp da incelediğinizde hayran olmamak mümkün değil. ancak herkesin ortak fikri teknolojiyi sunarken arkasında da durmak. sattığınız malın arkasından her türlü desteği sunmak. ben kendi şahsıma jd türkiye resmi sitesine 2 ayrı konuda mail attım. ilk mailime cevap hemen ertesi günü telefonla geldi. site beni bölge bayisine yönlendirmiş ve bayi de beni aradı. ikinci mailimi de hafta sonu atmıştım pazartesi hemen mail olarak cevap verip sorunumu çözdüler. kılavuz istemiştim, adresime postalanacağını belirtmişler. sorunlarımı bu şekilde hızlıca çözüme kavuşturabildiğimden dolayı ilk etapta bana güzel bir izlenim bıraktı jd yetkilileri. yahya beye bu yönde katılmıyorum. ama tabi teknik servis işin işine girince ne olacak bilemem. sıkıntı çıkarmadan işlerini yaparlarsa biz de buradan memnuniyetimizi paylaşırız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uraltay, post: 452623, member: 34076"] [b]Ynt: JOHN DEERE STANDI - AGRITECHNICA HANOVER / ALMANYA 2011...!!![/b] walla yeni bir jd ci olamdan ziyade fotoğrafçılıkla da ilgilendiğim için keyifle izledim fotoğrafları. teknolojinin girdiği her şey mükemmel. jd nin olduğu kadar diğer markaların da traktörleri çok güzel. özellikle yanına varıp da incelediğinizde hayran olmamak mümkün değil. ancak herkesin ortak fikri teknolojiyi sunarken arkasında da durmak. sattığınız malın arkasından her türlü desteği sunmak. ben kendi şahsıma jd türkiye resmi sitesine 2 ayrı konuda mail attım. ilk mailime cevap hemen ertesi günü telefonla geldi. site beni bölge bayisine yönlendirmiş ve bayi de beni aradı. ikinci mailimi de hafta sonu atmıştım pazartesi hemen mail olarak cevap verip sorunumu çözdüler. kılavuz istemiştim, adresime postalanacağını belirtmişler. sorunlarımı bu şekilde hızlıca çözüme kavuşturabildiğimden dolayı ilk etapta bana güzel bir izlenim bıraktı jd yetkilileri. yahya beye bu yönde katılmıyorum. ama tabi teknik servis işin işine girince ne olacak bilemem. sıkıntı çıkarmadan işlerini yaparlarsa biz de buradan memnuniyetimizi paylaşırız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JOHN DEERE STANDI - AGRITECHNICA HANOVER / ALMANYA 2011...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt