John deere ın resmi facebook hesabından alıntıdır

Düşüncelerinizi merak ediyorum

Resimler ve ekler

• Screenshot_2017-03-07-17-13-46_1.jpeg
    Screenshot_2017-03-07-17-13-46_1.jpeg
    56.9 KB · Görüntüleme: 231
Evet, o paylaşımı bugün ben de gördüm. Hatta konu açmayı bile düşündüm açıkçası..:)

Böyle bir muhabbet daha önceden de duymuştum. Galiba bir John Deere yetkilisi TV'de fuar ile ilgili bir programda bir fabrikaya sattıkları John Deere traktörün 60.000 saati doldurmasına rağmen hala anahtar değmediğinden bahsetmişti. Muhtemelen aynı traktör.

Neyse: Bir traktör fabrikada 3 vardiya stop etmeden bu kadar yüksek bir saate gelirmi bilemem. Çünkü kim bilir kaç farklı kişi hor kullanır. Ama hakikaten doğruysa helal olsun..

• Beğen
Tepkiler: Ahidagli11
Motor ömrü konusunda gerçekten iyi bir makinedir. Kazaya uğratmazsan 20 000 saati zorlayanlar var eski modellerde, ama yakıt %10 gibi farklı yakıyor, malzeme dayanımı konusunda da iyi, buda bir gerçek yani.

Anahtar degmeden en cok calisan 2. markadir.yanlis hatirlamiyorsam 27 yil.Bunu tractordata sitesinde gormustum top ten listesi vardi.birinci caterpillarin motoruydu 32 yil ile.simdi o listeyi bulamiyorum.listede imt,belarus bile vardi.zetor 9.siradaydi 21 yilla.Konudaki motor 26000 saat calismis olabilir ama 80000 saatin imkani yok.80000 saat veren motor ureticisi yok suan diye biliyorum.Halaoglumun 5715 6000 saate yaklasirken revizyon oldu

• Beğen
Tepkiler: UÖZKAN.77

Arkadaslar bu traktör den 2 adet var aynı yerde en son birinin 67.000 diğerinin 72.000 saate yaklaştığı söylemişti... adres: Borusan Lojistik boru sanayii Gemlik limanı - Bursa

John Deere traktörleri beğeniyorum
fakat hoşlanmadığım bazı özellikleri var.
bir defa dingil aralığı küçük, yani dar.
aynı zamanda traktörler yüksek, böyle olunca, eğimli arazilerde devrilme ihtimali artıyor.

ben JD'nin daha çok ABD'nin geniş düz tarım toprakları için uygun bir traktör olduğunu düşünüyorum. eğimli yerlerde o kadar verimli olmayabilir.

bir de ABD'de mazot ucuz, diğer markalara göre daha fazla yakıyormuş, öyle diyorlar.

bu özellikleri düzeltilse gayet iyi traktör tabi ABD veya Avrupa mamül olanlar...

Olabilr ama ben inanmiyorum .. ikincisi toprakta calismadan sadece getir gotur isleri ne kadar yipratir ki motoru .. bir digeri o motor okadar saat calismis olabilir fakat simdikiler imkansiz e serileri hepten imkansiz..
Burada diger bir konuda anahtar degemis dwnmesinin sebebi sadece motora degmemis mantigidir illa bir takim arizalar vermistir