İnternette gazlı piston var herhalde boyunu ölçüp aynı boy sipariş versen uyarBenim 5083e'nin arka cam amortisörünün 2si de bu kış garaşda bozulmuş, camı açınca açık durmayıp kapanıyor. Tahminimce gazları kaçmış. Bunların yenisini nereden bulabilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 27106
Eskişehir eski sanayide Manas ticaret var parçacı oradan bulabilirsiniz.Benim 5083e'nin arka cam amortisörünün 2si de bu kış garaşda bozulmuş, camı açınca açık durmayıp kapanıyor. Tahminimce gazları kaçmış. Bunların yenisini nereden bulabilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 27106
0532 501 72 86 bu numarayı ara bu forumda jondere yedek parçaları isimli kullanıcı benim foton 604 cam yaptıracak tı ama ses çıkmadı bende aramadım Aksaray'da olması lazımOrjinalinin fiyatı ne kadar.
2013 model sonrasında var diye biliyorum amcamda 2012 5083e var park vitesi olmadığından sıkıntı oluyor.5083 kaç model? 2012- 2013 modellere bakıyorum kabin içi farklı ama viteste park vitesi varmı göremedim. Almayı düşünüyorum ama park vitesi olsun diye düşünüyorum sadece yenilerde mi var?
2013 sonrasında aynı M serisi gibi park vitesi var. Kabin içi aynı M serisi gibi oldu.5083 kaç model? 2012- 2013 modellere bakıyorum kabin içi farklı ama viteste park vitesi varmı göremedim. Almayı düşünüyorum ama park vitesi olsun diye düşünüyorum sadece yenilerde mi var?