Merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi traktörümde hidrolik kapağı açmaya baya uğraştım açılmıyor bilen birisi varsa nasıl açacağımı gösterebilirimi kapak arka kolların üstünde
Koltuğun arkasında boşa dönen hiç bir işe yaramıyor bir çubuk var omu?Kapak aynı zamanda yağ çubuğudur koltuğun arkasında kalıyor.değişik bir mekanizması var dübel gibi bişey çevirince gevşiyor asılıp çıkarıyorsun döndürürken boşa dönüyormuş gibi gelir üzerinde hadde yok
Kapak aynı zamanda yağ çubuğudur koltuğun arkasında kalıyor.değişik bir mekanizması var dübel gibi bişey çevirince gevşiyor asılıp çıkarıyorsun döndürürken boşa dönüyormuş gibi gelir üzerinde hadde
Servisi aradım kapağı açmışım levye ile kaldır dediler kapak açıldı John Deere hy-gard yağından 12-13 litre kadar koydum ölçekte hemen hemen full'e geldi çok mu koymuşumKapak aynı zamanda yağ çubuğudur koltuğun arkasında kalıyor.değişik bir mekanizması var dübel gibi bişey çevirince gevşiyor asılıp çıkarıyorsun döndürürken boşa dönüyormuş gibi gelir üzerinde hadde yok
Yok aynen dediğin gibi full e yakın veya full olsun. Kapak siyah üzerinde tighten gibi bişey yazıyor zaten boru gibi bişeye takılıServisi aradım kapağı açmışım levye ile kaldır dediler kapak açıldı John Deere hy-gard yağından 12-13 litre kadar koydum ölçekte hemen hemen full'e geldi çok mu koymuşum
Dediğin gibi çok basit bir sistem ama ilk defa açtığım için bilmiyordumYok aynen dediğin gibi full e yakın veya full olsun. Kapak siyah üzerinde tighten gibi bişey yazıyor zaten boru gibi bişeye takılı