PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Jant ve lastik ebatı değişikliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cotyarî Evîne" data-source="post: 1458424" data-attributes="member: 96861"><p>Cemal bey, bakın size anlatayım da burdan herkes öğrensin ki zaten bir çok arkadaş ezbere yorum yapıyor. Benim anlamadığım şey, bu ülkede neden insanlar bir konu hakkında bilgi sahibi değilse neden illa yorum yapmak ister.</p><p></p><p>Bir demiş ben bu değişiklikle 7 cm indirecem yüksekliği, biri demiş 13.6R20 atın ama böyle bir lastiğin dünyada olup olmadığını bile bilmiyor. Yani yorumlara bakıp bakıp gülüyorum.</p><p></p><p>Gelelim size:</p><p>13.6 sayısı lastiğin taban genişliği olup inç bazında verilmiş bir değerdir.</p><p>13.6 inç X 2.54 cm = 34.5 cm’dir. Yani biz hesaplamalarda bunu her zaman 34 cm olarak kabul ederiz. Yüzdelik dilimle 340 olarak yazılır.</p><p></p><p>Traktörünüzdeki opsiyon yani 380, 14.9 diye inç bazında yazılır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cotyarî Evîne, post: 1458424, member: 96861"] Cemal bey, bakın size anlatayım da burdan herkes öğrensin ki zaten bir çok arkadaş ezbere yorum yapıyor. Benim anlamadığım şey, bu ülkede neden insanlar bir konu hakkında bilgi sahibi değilse neden illa yorum yapmak ister. Bir demiş ben bu değişiklikle 7 cm indirecem yüksekliği, biri demiş 13.6R20 atın ama böyle bir lastiğin dünyada olup olmadığını bile bilmiyor. Yani yorumlara bakıp bakıp gülüyorum. Gelelim size: 13.6 sayısı lastiğin taban genişliği olup inç bazında verilmiş bir değerdir. 13.6 inç X 2.54 cm = 34.5 cm’dir. Yani biz hesaplamalarda bunu her zaman 34 cm olarak kabul ederiz. Yüzdelik dilimle 340 olarak yazılır. Traktörünüzdeki opsiyon yani 380, 14.9 diye inç bazında yazılır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Jant ve lastik ebatı değişikliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt