PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
IRTEM F12 gübre serpme tutarsizlik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1446718" data-attributes="member: 95971"><p>Sistematik olarak cahilleştirilen bir halkız, özellikle son 20 yılda izlenen eğitim politikaları halkın cahilleştirilmesi motivasyonu üzerine kurulu.</p><p>Sebepleri tartışılır ama sonuçları az çok ortada</p><p>Cehaletten nasibini en çok alan kesim olan köylülerin bu tarz yok sayılmalara, saygısızlıklara maruz kalması gayet olağan</p><p></p><p>Ekipman, traktör, ilaç, gübre, tohum üreticilerinin gözüyle çiftçi kimdir?</p><p>Bunlara göre çiftçi ensesine vurup ekmeğini elinden alabileceğin cahil bir kesimdir, halkın paçavrasıdır, ayak takımıdır.hakkı yenildiğinde hakkını aramayı bırakın, hakkının yenildiğinin bile farkına varamayacak bilinçsizliktedir.hal böyleyken kazıklanmaya layık bir kesimdir ki zaten sürekli kazıklanıyoruz.</p><p></p><p>Yamyama, hırsıza, mafyaya karşı halkını koruyan bir devlet yok ki başımızda.</p><p></p><p>Ne desen boş.bu konulara girince yaşlı kesim tarafından bir terörist ilan edilmediğimiz kalıyor.</p><p></p><p>Saygı sunmanıza saygı duyuyorum.</p><p>Şahsen bu zihniyette olanlara saygı falan sunmuyorum, hepsine lanet olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1446718, member: 95971"] Sistematik olarak cahilleştirilen bir halkız, özellikle son 20 yılda izlenen eğitim politikaları halkın cahilleştirilmesi motivasyonu üzerine kurulu. Sebepleri tartışılır ama sonuçları az çok ortada Cehaletten nasibini en çok alan kesim olan köylülerin bu tarz yok sayılmalara, saygısızlıklara maruz kalması gayet olağan Ekipman, traktör, ilaç, gübre, tohum üreticilerinin gözüyle çiftçi kimdir? Bunlara göre çiftçi ensesine vurup ekmeğini elinden alabileceğin cahil bir kesimdir, halkın paçavrasıdır, ayak takımıdır.hakkı yenildiğinde hakkını aramayı bırakın, hakkının yenildiğinin bile farkına varamayacak bilinçsizliktedir.hal böyleyken kazıklanmaya layık bir kesimdir ki zaten sürekli kazıklanıyoruz. Yamyama, hırsıza, mafyaya karşı halkını koruyan bir devlet yok ki başımızda. Ne desen boş.bu konulara girince yaşlı kesim tarafından bir terörist ilan edilmediğimiz kalıyor. Saygı sunmanıza saygı duyuyorum. Şahsen bu zihniyette olanlara saygı falan sunmuyorum, hepsine lanet olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
IRTEM F12 gübre serpme tutarsizlik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt