2 sinde 1 ay önce aldımİnternetten taşlama makinası alacagız evde ufak tefek işleri yapması için ancak butce olarak 250 tl civarı bir ürün düşünüyorum
önerebileceğiniz ürün var mıdır
kuletas gıbı 50 litrelık bnde bir urun arıyorum ancak arıza durumunda sıkıntı yasarım dıye ınternetten kompresöre uzak duruyordum cevremde ıse aynı urune daha cok paralar ıstıyorlar kaç lıtrelık sızın kı hocam2 sinde 1 ay önce aldım
Grespompası firma 1049 tl dedi ben netten 649 a aldim
Kuletes kompresor 990 tl di ben 450 ye aldim iyi takip et indirm gunlerini takip et ben 2 sindende memnununEkli dosyayı görüntüle 43827
evet hocam marka arayısındayım a ncak o fıyata bosh yok o yuzden onun harıcı marka kullanıcısı var mı bakıyorumsanırım marka soruyorsunuz, avuç taşlamada en iyi marka bosch'tur, buna yakın bir kaç marka daha var. bosch alırsanız ömürlük olur tavsiye ederim.
hocam ikinci el düşünmğyorum bize temizi denk gelmez çünküLetgodan temiz 2 el bulabilirsin
50 lt aynısi burda 900 lirakuletas gıbı 50 litrelık bnde bir urun arıyorum ancak arıza durumunda sıkıntı yasarım dıye ınternetten kompresöre uzak duruyordum cevremde ıse aynı urune daha cok paralar ıstıyorlar kaç lıtrelık sızın kı hocam
Iyidi bosch un 2. Eli senin alacagin sifirlardan daha saglikli olur emin olhocam ikinci el düşünmğyorum bize temizi denk gelmez çünkü
Tekzenin kendi yaptirdigi marka var.Maestro.İnternetten taşlama makinası alacagız evde ufak tefek işleri yapması için ancak butce olarak 250 tl civarı bir ürün düşünüyorum
50 lt aynısi burda 900 lira
Başka bi marka hydai 1100 lira atlas marka 700 lira yani 700 800 tl altında 50 lt ben bulamadim cok arastirdim en uygun ve markada bildimiz marka olunca buna karar verdim
Tekzenin kendi yaptirdigi marka var.Maestro.
Hesaplı ve kaliteli tavsiye ederim.Biz aldik kullaniyoruz.
Bilinen markaların fiyatı çok yüksek.Ekli dosyayı görüntüle 43832
50 litrlikSizinki kaç litre hocam
Birde bu marka nasıl hiç bu markanın ürünlerini kullanmadık da
İnternetten taşlama makinası alacagız evde ufak tefek işleri yapması için ancak butce olarak 250 tl civarı bir ürün düşünüyorum