PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
İndigo kullanım farkı ve Nitrat, Pas uygulaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemilAltan" data-source="post: 1463881" data-attributes="member: 60074"><p>Kardeşim teşekkür ederim,senin bu konuyu 3n başından beri takip ettim, bende bu yıl ve geçmişte bu tür tohum kaplama,toprak iyileştirme,bakteri ve mikoriza mantar gibi çeşitli preparat türlerini denedim.Bilimsel gelişmelere ve teknolojiye güvenirim.Dogrudur yada yanlıştır demiyorum ama bu tür ürünlerin en umut verici olanların bile deneme alanları dışında vaat edilen gelişmelere yaklasamadigini gördüm. Çünkü gerçek tarla şartları uygulama alanlarının ideal ortami aksine iklim ve toprak ozellikleri olarak yüksek stres şartlarını bitkiye yasatirlar.</p><p>Vaktiyle yine burada gerçekten çok bilgili,çiftçilik te ustad diyebileceğim sebazios-yilmaz ustanın dediği gibi "hiçbir bir litrelik ürün bir römork hayvan gubresinin yerini tutamaz "</p><p>Hayvan gubresinin erisilmesi zor,uygulanmasının sıkıntı olması çiftçiyi bu tür kolay uygulama lara yoneltmekte.</p><p>Kişisel kanaatim çiftçilerin bu ürünlere ayrılacak kaynağı ve emegi,yapabiliyorsa hayvan gubresine yöneltmek yada gubrelemede miktar ve zamanlama da daha ihtimamli davranmasi olabilir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemilAltan, post: 1463881, member: 60074"] Kardeşim teşekkür ederim,senin bu konuyu 3n başından beri takip ettim, bende bu yıl ve geçmişte bu tür tohum kaplama,toprak iyileştirme,bakteri ve mikoriza mantar gibi çeşitli preparat türlerini denedim.Bilimsel gelişmelere ve teknolojiye güvenirim.Dogrudur yada yanlıştır demiyorum ama bu tür ürünlerin en umut verici olanların bile deneme alanları dışında vaat edilen gelişmelere yaklasamadigini gördüm. Çünkü gerçek tarla şartları uygulama alanlarının ideal ortami aksine iklim ve toprak ozellikleri olarak yüksek stres şartlarını bitkiye yasatirlar. Vaktiyle yine burada gerçekten çok bilgili,çiftçilik te ustad diyebileceğim sebazios-yilmaz ustanın dediği gibi "hiçbir bir litrelik ürün bir römork hayvan gubresinin yerini tutamaz " Hayvan gubresinin erisilmesi zor,uygulanmasının sıkıntı olması çiftçiyi bu tür kolay uygulama lara yoneltmekte. Kişisel kanaatim çiftçilerin bu ürünlere ayrılacak kaynağı ve emegi,yapabiliyorsa hayvan gubresine yöneltmek yada gubrelemede miktar ve zamanlama da daha ihtimamli davranmasi olabilir... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
İndigo kullanım farkı ve Nitrat, Pas uygulaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt