PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İnce teker avantajmı dezavantajmı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İskenderSacan" data-source="post: 1135693" data-attributes="member: 22226"><p>Öncelikle bu konuyu farklı açılardan ele almak daha doğru.videoda ki ince tekerler ilaçlama ve ara işlerde kullanılan lastiklerdir.sahibinin arada bu işi çıkmıştır bu lastiklerle bu iş yapmak zorunda kalmıştır.o ayrı.bu lastikler sürüm lastiği değildir.gelelim avantaj konusuna.lastikleri dar ve balon lastik sınıfında değerlendirirsek bu tutunma payıyla ilgili bir olay.daha geniş daha çok tutunur ve bi okadar da kuvvet ister.ancak artık çiftçeker traktor oranı arttığı için dar lastiklerin avantajı daha çoktur.örneğin ben dar lastikli jx100 le trakya şartlarında istediğim işi yapabiliyorum.çiftçeker olduğu için daha iyi tutnuyor ve dar lastik avantajıyla traktörü yormuyor.bunun yanında patinaj ve tutunamama gibi sorunlar yaşamıyorum ama balon lastik olsaydı,genişlik artacağı için motor şanzıman ve aktarma organlarını daha çok yormuş olurdu.nekadar genişlik okadar kuvvet ihtiyacı.bu yuzden balon lastiğin minimal de olsa yakıt farkı olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İskenderSacan, post: 1135693, member: 22226"] Öncelikle bu konuyu farklı açılardan ele almak daha doğru.videoda ki ince tekerler ilaçlama ve ara işlerde kullanılan lastiklerdir.sahibinin arada bu işi çıkmıştır bu lastiklerle bu iş yapmak zorunda kalmıştır.o ayrı.bu lastikler sürüm lastiği değildir.gelelim avantaj konusuna.lastikleri dar ve balon lastik sınıfında değerlendirirsek bu tutunma payıyla ilgili bir olay.daha geniş daha çok tutunur ve bi okadar da kuvvet ister.ancak artık çiftçeker traktor oranı arttığı için dar lastiklerin avantajı daha çoktur.örneğin ben dar lastikli jx100 le trakya şartlarında istediğim işi yapabiliyorum.çiftçeker olduğu için daha iyi tutnuyor ve dar lastik avantajıyla traktörü yormuyor.bunun yanında patinaj ve tutunamama gibi sorunlar yaşamıyorum ama balon lastik olsaydı,genişlik artacağı için motor şanzıman ve aktarma organlarını daha çok yormuş olurdu.nekadar genişlik okadar kuvvet ihtiyacı.bu yuzden balon lastiğin minimal de olsa yakıt farkı olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İnce teker avantajmı dezavantajmı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt