birileri tercüme etse keşke
Teşekkürler. Tarım ilacı arıyor sanırım.ben google ceviriden denedim. Tahmin ettigim gibi oldu. Cumlenin icinde Edirne gecince ya Yunanca ya da Bulgarca diye dusundum. Ama SIRPCA da ayni ceviriyi verdi. Acaba Sirpca ve Bulgarca ayni mi?
Edirne yakınında satın alınır? Gortca fs 600 ... imigold fs 600 ... hekvidor fs 600 ... Sırpım ve cevaplar için teşekkürler
diye yaziyor
aynen bana da oyle geldiTeşekkürler. Tarım ilacı arıyor sanırım.
Kaji priyatel ko iskas[QUOTE = "KOBET, post: 1320938, član: 82567"]
baš kao da je i meni došao
[/ QUOTE]
Ne znam turski
Tražim insekticid za liječenje sjemenkama
Gortca fs 600 ili tako nešto
Možete li mi pomoći?
Böcek ilacı arıyor Edirne de yardımcı olabilecek var mı diye soruyor dostumKalp kalbe karşıymış Sinan bizede tercüme et gardaş böcek ilacı mı arıyo.ne arıyo.
Hımm bulgar dilimi bu bu arada sen nasılsınBöcek ilacı arıyor Edirne de yardımcı olabilecek var mı diye soruyor dostum
Az bulgarski razbiram ama Gora dol sirpski razbirah ti iskisli inteksitit carevitsaGdje kupiti u blizini Edirne? Gortca fs 600 ... imigold fs 600 ... hekvidor fs 600 ... Srbin sam i hvala na odgovorima
Yok eleman Sırp ama Bulgarca ile yakın anlıyorum bende Türkiye deydim bu akşam döndüm iyi Allah a şükür devamHımm bulgar dilimi bu bu arada sen nasılsın
Firmata moje garansia pomagane sigurnu imali inteksitit leka vecerGdje kupiti u blizini Edirne? Gortca fs 600 ... imigold fs 600 ... hekvidor fs 600 ... Srbin sam i hvala na odgovorima
Bio sam u onder tarim.Iskam gortca fs 600
Ne samu Önder tarım durgata firma ima ama dobre firmaBio sam u onder tarim.
Nemaju to
Durgata firmaNe samu Önder tarım durgata firma ima ama dobre firma