İLK KEZ VİDEO YUKLEYECEGİM YARDM EDİN!!!

arkadaslr bi yardm edin video nasl yuklenr bi ekran gorntusu ativerin adim adim bi zahmt veya varsa bi link...

Ynt: İLK KEZ VİDEO YUKLEYECEGİM YARDM EDİN!!!

youtube a yükleyip buradan paylaşabilirsiniz. Youtube a yüklemek için gmail hesabınız olmalı

Orn123 link=topic=85427.msg1020341#msg1020341 date=1440832097' Alıntı:
youtube a yükleyip buradan paylaþabilirsiniz. Youtube a yüklemek için gmail hesabýnýz olmalý direk buraya yukleyemez miyim peki ???

Burada video yükleme yok. Video paylaşım sitelerinden birine yükleyip (bu genellikle youtube olur) linki burada paylaşmanız gerekiyor.

Youtube a yüklemek oldukça basittir. Hiçbir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Öncelikle Google 'gmail' yazıp çıkan sayfada hesap oluştura tıklayarak gerekli bilgileri doldurarak bir gmail hesabı sahibi oluyorsunuz.
Almış olduğunuz gmail hesabı ile Youtube de 'oturum aç'ı tıklayarak giriş yapacaksınız.
Youtube ye giriş yaptıktan sonra yükle butonuna tıklayıp açılan sayfada 'yüklenecek dosyaları seçin'e tıkayarak bilgisayarınızdaki yükleyeceğiniz videoyu seçeceksiniz.
Video seçildikten sonra Youtube ye yükleme işlemi gerçekleşecektir.
Daha sonra yayınla dediğinizde videonuz Youtube de yayınlanacaktır.
En son olarak videounun Youtube deki linkini kopyalayıp Trakkulüp ' te yazacağınız mesaja yapıştırdığınızda işlem tamam olacaktır.