İlgün Tarım makinaları nasıl bir firma ?

Arkadaşlar dün Kayseri tarım fuarında ilgün firmasının süt sağım sistemlerini incelekti satış temsilcisiyle konuştuk güzel fiyat verdi bize diğer firmalara göre çok daha uygun ama firma hakkında bilgim yok kullananlar varmı ?
98295c8726c9abf32840a1602484220c.jpg

ilgün firmasının iki yıl önce fabrikasını gezdim.gayet güzel büyük bayağı çalışanı olan ve teknolojiyi yakından takip eden müşteriyle yakından ilgilenen bi firma olarak tanıyorum. ürünlerine gelince araştırdık konya firmaları içinde en iyi fiyatı ilgün verdi kalite olarakda onlardan kalır yanı yoktu. sonuçta 10 başlık sağım sisteminide ilgüne yaptırdık gayete memnunuz,,,

ilgün firmasının iki yıl önce fabrikasını gezdim.gayet güzel büyük bayağı çalışanı olan ve teknolojiyi yakından takip eden müşteriyle yakından ilgilenen bi firma olarak tanıyorum. ürünlerine gelince araştırdık konya firmaları içinde en iyi fiyatı ilgün verdi kalite olarakda onlardan kalır yanı yoktu. sonuçta 10 başlık sağım sisteminide ilgüne yaptırdık gayete memnunuz,,,
Bende gidip bakacağım fabrikalarına davet ettiler dediğiniz gibi uygun fiyat veriyorlar