Arkadaşlar dün Kayseri tarım fuarında ilgün firmasının süt sağım sistemlerini incelekti satış temsilcisiyle konuştuk güzel fiyat verdi bize diğer firmalara göre çok daha uygun ama firma hakkında bilgim yok kullananlar varmı ?
Bölgenizde servisleri felan varmı ?Müşteri memnuniyeti gibi bir prensipleri yoktur.en azından bize karşı olmadı.kaşağı aldık fuardan garantili makina arıza verdi muhatap bulamadık.
Kurumsal firmalarda çok uçuk fiyatlar veriyor ve fuarda hiç birinin havasından geçilmiyor. İlgün firması yetkilisi sıcak tavrı ilgisi ve verdiği fiyat bizi o tarafa çekti.Çok kurumsal bir firma değil bildiğim kadarıyla.erzincanda yok.zaten konya firması.konya çevresinde sorun olmaz.daha kurumsal bir firma sizi daha rahat ettirecektir.
Bende gidip bakacağım fabrikalarına davet ettiler dediğiniz gibi uygun fiyat veriyorlarilgün firmasının iki yıl önce fabrikasını gezdim.gayet güzel büyük bayağı çalışanı olan ve teknolojiyi yakından takip eden müşteriyle yakından ilgilenen bi firma olarak tanıyorum. ürünlerine gelince araştırdık konya firmaları içinde en iyi fiyatı ilgün verdi kalite olarakda onlardan kalır yanı yoktu. sonuçta 10 başlık sağım sisteminide ilgüne yaptırdık gayete memnunuz,,,
sizdemi konyalısinız,,,Bende gidip bakacağım fabrikalarına davet ettiler dediğiniz gibi uygun fiyat veriyorlar
Yok kayseriliyim burdaki tarım fuarında konuştum ilgün yetkilileriylesizdemi konyalısinız,,,
Konya tarım fuarına çıkmayacaklarmış sanırsam ama ben gidince ugramak istiyorum zaman olursa.Konya tarım fuarına gelince size fabrikayı gezdirirler.insan gözüyle görünce daha iyi karar veriyor.