Abi 60 bin kıvırcik/marul var serada artı 20 sera ıspanak ekili kışın böyle yazın hıyar ekiyoruz işimiz gücümüz seraKolay gelsin kerem biraz bahsetsene ne ettiniz diktiniz?
Usta sera işi dedigin gibi meşakatli memnunuz ama artık seracilikta bitmeye başladi maliyetler yukseldi ilac gubre fide bunlara surekli zam ama urunde bir degisme yok diger mahsuller gibi ayni dengedeyiz tek avantaji yas sebze meyve surekli dongu sagliyor.Memnunmusunuz? Seraçığlık meşakkatli bir iş.
Eyvallah Abi makina bakımı önemli isi bitirdik yikadik yerinde duruyorKolay gelsin Kerem
Eyvallah UstaKolay gelsin
Sağolsın Abi duzen olmazsa olmaz bizim işlerde zaten fazla ekipmanım yok benim patlatma rotorvator kepce romrk ilac tankeri yarında garaji desteklemem lazım kar geliyor dediler yoksa coker kisaca is bitmiyor Abi bizde Hemen hergun seralarin ordayiz mecburen.Maşallah Kerem hızlı düzenli çalışmanı seviyorum, kolay gelsin
O şekilde düşündük ama olmuyor köyde herkes iş bitince hortumu tankerin arkasına sarar gider ben hortum toplamıyorum her seramın olduğu bloklarda kendi hortumları var giden hortumun geri çekilmesi gerekiyor ben işim bittiğinde hortumu söküp bırakıyorum birde yüksek tonajda tanker bulup elektirikli veya benzinli pompa randuman vermiyor üç yerde seramız var arada 1-2 km mesafa var ilaci bi yerde yapıp ordan başlayarak diğer taraflara gidiyorum makinanın üzerinde herşey mevcut basınç önemli benzinli ve elektiriklide basınç düşük o yüzden en uygun sistem bu diğeri maliyetliKOLAY GELSİN ARKADASIM BU ZOR OLABİLİR BUNU YERİNE MERKZEİ SİSTEM KURSAN ELEKTRİKLİ VEYA BENZİNLİ SERA İCİNEDE TAVANDAN GİRİŞE KADAR HAT CEKSEN UZUN HORTUM YORMAZ DAHA PRATİK CALIŞIRSIN
Abi işler azaldı 15 gündür evde yatıyorum bi iş kalmadıKolay gelsin kerem kardeşim [emoji1] şeyse yardıma gelelim [emoji1]
Bizdeki en rahat sistem böyle o yüzden düzen pek değişmezARKADASIM DS120 BAKIMSIZ POMPA VAR DOGANSAHİN MARKA PİSTONLU 3 YIL GARANTİLİ BUNU 11 BG BENZİN MOTORLU MARSLI YAP GÜZELCE KULLAN HATYA ADANA YÖRESİNDE COK YAZIK DEGILMİ KOCA TRAKTÖRLE UGRASIYOSUN HAYIRLI İŞLER