Genç güçsan ilaç makinesi almayı düşünüyorum pompa da annovi reverberi mi yoksa comet mi karar veremedim. değerli fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Taral 400 kullanıyoruz 15 yıldan bu yana üzerinde COMET made ın Italy yazıyor.ne antifiriz ne de başka bişey kullanıyorum.yağına dikkat ediyorum.orjinali 8m lik kanat bulunuyordu,küçük bir arge çalışması ile 13m ye çıkardım.yinede duman dumana ilçlama yapıyor.tank haznesi küçük olmasa hiç değiştirmem.ama inşallah yakın zamanda bir değişiklik yapmak istiyorum.kısacası Comet italyan pompadan memnunum.
paylaşımın için teşekkür ederim yasin kardeşim. kışın bizim buralarda çok fazla soğuk olmuyor ve don olmuyor ama tabiki dikkat etmek gerek gençgüçsan bizim bölgede, özellikle de 20 tonluk turbo atomizörleri çok kullanılıyor. servis sıkıntısı olmadığından tercih ediyorum.Yıllardır güçsan kullanırız. İlk makinamız 1 tonluk turbo atomizerdi pervaneyi parçaladı uğraşmayalım diye takasa verdik yerine 1 tonluk süperlative genç güçsan aldık şu an gayet memnunuz. Pompa konusunada gelince neticede italyan ve pompadan yana bir sıkıntımızda olmadı kışın antifirizlerle yağına bakmak yani bakımını yapmak gayet yeterli [emoji5]
paylaşımın için teşekkür ederim yasin kardeşim. kışın bizim buralarda çok fazla soğuk olmuyor ve don olmuyor ama tabiki dikkat etmek gerek gençgüçsan bizim bölgede, özellikle de 20 tonluk turbo atomizörleri çok kullanılıyor. servis sıkıntısı olmadığından tercih ediyorum.
Abi inşallah hakkında hayırlısı olur ama duyumlara göre birazcık fiyatlar değişmiş diyorlar 600 litreliğe ne kada çektiler?
Nasipse benimde odağımda Önallar Alfa 1000L.16m.manuel kanatlı modeli.önümüzdeki dönemde niyetim var.hayırlısı inşallah.ama avrupa pompada normalinden pahalı.
Bende 600 litrelik var pompası bozuk.
hangi marka makine ve pompa
Taral 400 kullanıyoruz 15 yıldan bu yana üzerinde COMET made ın Italy yazıyor.ne antifiriz ne de başka bişey kullanıyorum.yağına dikkat ediyorum.orjinali 8m lik kanat bulunuyordu,küçük bir arge çalışması ile 13m ye çıkardım.yinede duman dumana ilçlama yapıyor.tank haznesi küçük olmasa hiç değiştirmem.ama inşallah yakın zamanda bir değişiklik yapmak istiyorum.kısacası Comet italyan pompadan memnunum.
İskender abi tavsiyeni de dikkate alarak hayırlısı ile gençgüçsan COMET pompa ilaç makinesini aldım 96 lt/dk basıyor. çok güzel basınç var. teşekkür ederim.
Serdar hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan.
Bu gün ilginç bir olay yaşadım.Nazar mı değdi ne oldu bilmem
Bizim Taral400 arıza yaptı hem pompa hemde tank haznesi delinmiş söktüm.bakıma başladım.
Bununla ilgili bakım onarım adı altında yeni konu açıcam.
Bende yenilemeyi çok istiyorum ama dertler 1 tane değilki.keş tek eksiğimiz pülverizatör olsa.ama niyet var.kısmet bakalım.