SEVGILI ARKADASLAR baslıktada belırttıgım gıbı ıkıncı el traktor alırken nereden nasıl ne sartlarda alıyorsunuz nereden derken genelde hangı bolge veya il den alıyorsunuz traktorun encok neresıne dıkkat edıyorsunuz mesela kendımden bır ornek vereyım sıze ben 5-6 kere araba degıstırdım ankarada amcaogulları var galerıcı bana araba ararken ozellıkle ankara eskısehır kırsehır arabalarından bakarlar encok ankara arabasına bakarlar cunku buralarda arabalar genelde asfalt arabası tabırıyle temız oluyor curuksuz oluyor saglam kısacası ama bursa ıstanbul ızmır antalya gıbı sahıl kentı arabalarında kaportada curuk cok oluyor curuk olmasa bıle rutubetlı havadan nıgdenın kurak havasına gelınce arabalar bırden dokuluyor anlayacagınız traktorlerdede bu tıp sorunlar varmı gecenlerde sıtede bır konu okurken arkadasın bırısı soyle yazmıs antep urfa adana edırne tekırdag gıbı yerlerde traktoru bedava uste parada verıyok deseler almam demiş acaba neden boyle demiş ne kastetmiş daha vs vs vs sanırım demek ıstedıgımı anladınız şimdi sizlerin degerli yorumlarını beklıyorum şimdiden yorum yapan herkese tesekkurler ederım SAYGILARIMLA....