PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Humik asit uygulaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="myk58" data-source="post: 1139793" data-attributes="member: 51931"><p>Hümik asit ölü bitkiyi diriltir.verimde %30 %40 fark atarsın. Ben bunun canlı şahidiyim. Geçen seneden tecrübem var. Fotoğrafları sildiğim için gösteremiyorum ancak anlatayım. Geçen sene yulaf ektiğim tarlaya yeşillik gübresi atmaya gittim 3 kez üçünde de tarlaya giremedim battım..aşırı yağışlardan dolayı tarla da derede olduğundan çamurdu giremedim.yağışlar bitip tarla kuruyuncada iş işten geçdi yulaflar sararmaya döndü. 10 cm boyda kaldı. O arada da 33lük nitrat yasaklandı elimdede gübre kalmamışdı. Forumdan arkadaşların tavsiyesiyle yapraktan hümik asid ve üre karışımını 2 kez verdim. Hemen yan tarlayıda amcam ekmişdi.o da aynı şekilde gübreyi atamadı ancak onun elinde 33lük nitrat vardı o gübreyi attı. Bende yapraktan besledim ve farkı canlı canlı yaşadım.busene tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="myk58, post: 1139793, member: 51931"] Hümik asit ölü bitkiyi diriltir.verimde %30 %40 fark atarsın. Ben bunun canlı şahidiyim. Geçen seneden tecrübem var. Fotoğrafları sildiğim için gösteremiyorum ancak anlatayım. Geçen sene yulaf ektiğim tarlaya yeşillik gübresi atmaya gittim 3 kez üçünde de tarlaya giremedim battım..aşırı yağışlardan dolayı tarla da derede olduğundan çamurdu giremedim.yağışlar bitip tarla kuruyuncada iş işten geçdi yulaflar sararmaya döndü. 10 cm boyda kaldı. O arada da 33lük nitrat yasaklandı elimdede gübre kalmamışdı. Forumdan arkadaşların tavsiyesiyle yapraktan hümik asid ve üre karışımını 2 kez verdim. Hemen yan tarlayıda amcam ekmişdi.o da aynı şekilde gübreyi atamadı ancak onun elinde 33lük nitrat vardı o gübreyi attı. Bende yapraktan besledim ve farkı canlı canlı yaşadım.busene tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Humik asit uygulaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt