PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hububat için yaprak gübresi tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1468747" data-attributes="member: 95971"><p>Yapay zeka uygulamaları bu gibi sorularımıza güzel yabıtlar verebilecek kadar veriye ve bilgiye sahip</p><p>Saatlerce araştırmalar yaparak derleyebileceğimiz bilgileri saniyesinde bize veriyor.</p><p>Şimdi konuyla ilgili yapay zekaya sorup cevabını buraya yazacağım</p><p>Soru şu şekilde olacak</p><p></p><p>Buğdayda besleme ve gübreleme ile ilgili bana bir gübreleme takvimi oluşturmanı istiyorum.</p><p>Buğdayı Kasım ayında 25 kg Dap ile beraber ektim, topraklarımız potasyum olarak zengin, hafif kireçli ve organik maddece fakir topraklardır.</p><p>Üst gübresi olarak 30 kg üreyi iki seferde veriyorum.ayrıca bir sefer herbisit uygulamasıyla beraber bir sefer bunun haricinde olmak üzere iki kez pülverizatörle yaprak besleme yapıyorum.yaprak besleme için depomdaki malzemeler; demir sülfat, çinko sülfat, mangan sülfat, bakır sülfat, magnezyum sülfat, potasyum sülfat, deniz yosunu, aminoasit(isabion), hümik asit.bu malzemelerden işimize yarayacak olanları kullanarak ve başka malzemeler temin etmem gerekiyorsa onları da temin edebilirim...</p><p>Bana bir gübreleme takvimi ve programı oluşturur musun?</p><p></p><p>İşte tam olarak böyle bir soru soracağım ve cevabını gelip buraya tekrar yazacağım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1468747, member: 95971"] Yapay zeka uygulamaları bu gibi sorularımıza güzel yabıtlar verebilecek kadar veriye ve bilgiye sahip Saatlerce araştırmalar yaparak derleyebileceğimiz bilgileri saniyesinde bize veriyor. Şimdi konuyla ilgili yapay zekaya sorup cevabını buraya yazacağım Soru şu şekilde olacak Buğdayda besleme ve gübreleme ile ilgili bana bir gübreleme takvimi oluşturmanı istiyorum. Buğdayı Kasım ayında 25 kg Dap ile beraber ektim, topraklarımız potasyum olarak zengin, hafif kireçli ve organik maddece fakir topraklardır. Üst gübresi olarak 30 kg üreyi iki seferde veriyorum.ayrıca bir sefer herbisit uygulamasıyla beraber bir sefer bunun haricinde olmak üzere iki kez pülverizatörle yaprak besleme yapıyorum.yaprak besleme için depomdaki malzemeler; demir sülfat, çinko sülfat, mangan sülfat, bakır sülfat, magnezyum sülfat, potasyum sülfat, deniz yosunu, aminoasit(isabion), hümik asit.bu malzemelerden işimize yarayacak olanları kullanarak ve başka malzemeler temin etmem gerekiyorsa onları da temin edebilirim... Bana bir gübreleme takvimi ve programı oluşturur musun? İşte tam olarak böyle bir soru soracağım ve cevabını gelip buraya tekrar yazacağım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hububat için yaprak gübresi tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt